23.8 C
Trbovlje
sreda, 28. julija 2021
ZON.siFotogalerijaFOTO: Zimski turnir v pikadu za pokal KS Steklarna

FOTO: Zimski turnir v pikadu za pokal KS Steklarna

5. zimski turnir v pikadu za pokal KS Steklarna je potekal 21. februarja v veliki dvorani večnamenskega družbenega objekta v Podkraju v Hrastniku.

Turnirja se je udeležilo 6 ekip s po štirimi tekmovalci. Nastopale so moške, ženske in mešane ekipe. Predsednik komisije za kulturno in športno dejavnost pri svetu KS Steklarna Matej Kaiser je vse prisotne lepo pozdravil in jim zaželel veliko sreče ter mirno roko v tekmi. Zahvalil se je glavnemu sponzorju turnirja Steklarni Hrastnik, ki je prispevala svoje steklene izdelke za najboljše ekipe in posameznike. Vodja turnirja Blaž Dvornik je vse nastopajoče seznanil s pravili tekmovanja, nakar se je začelo zares. Igralo se je po upokojenskem sistemu, na dveh pikadih po 7×3 mete.

Slavila ekipa Ribiške družine Hrastnik

V dokaj izenačenih in razburljivih srečanjih je presenetljivo slavila ekipa Ribiške družine Hrastnik (moški), drugo mesto je osvojila ekipa KS Steklarna (moški), tretje mesto pa mešana ekipa DI Hrastnik, ki je nastopila v naslednji postavi: Kasim Žužič, Tehvida Spahič, Slavica Dvornik in Majda Korbar. Najboljša posameznica med ženskami je bila predstavnica DU Hrastnik Milena Brunček s 605 točkami, najboljši v moški konkurenci pa je bil član mešane ekipe DI Hrastnik Kasim Žužič s 741 točkami. Po razglasitvi rezultatov in podeljevanju pokalov ter praktičnih nagrad najboljšim se je predsednik KS Steklarna Adi Zaletel zahvalil za udeležbo in nas povabil na zakusko, kjer smo se v prijetni in sproščeni družbi zabavali do poznih popoldanskih ur.

Blaž Dvornik

Fotogalerija:

 

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Priložnost za delo v Dewesoftu. Te zanima?

Trboveljsko podjetje Dewesoft ves čas išče nove sodelavce. V 20 letih kar so na trgu večajo svoje prostore, število zaposlenih in seveda tudi dobiček. Poleg...