-- OGLAŠEVANJE --

FOTO: Tekmovali v pikadu

Letos je Zveza delovnih invalidov Slovenije izbrala Društvo invalidov Hrastnik za organizatorja Območnega prvenstva za invalide v pikadu – ekipno.

-- OGLAŠEVANJE --

Tako se je preko 100 tekmovalcev zbralo v soboto, 8. oktobra, pred Porto Pubom v Hrastniku. Po prijavi tekmovalcev sta jim srečo in uspešno tekmovanje zaželela še predsednik Društva invalidov Hrastnik, Rajko Žagar in podžupan Občine Hrastnik, Vinko Žagar. Od 9. ure naprej pa je šlo zares.

Ekipe iz DI Črnomelj, DI Hrastnik, DI Krško, MDI občin Litija in Šmartno pri Litiji, DI Metlika, MDI Novo mesto, DI Radeče, DI Rimske Toplice, DI Sevnica, DI Trbovlje, DI Trebnje in DI Zagorje ob Savi so tekmovale v moški in ženski konkurenci – ekipno. Vmes so tekmovalci dobili še krepko malico, venomer pa je seveda bila gneča pred tablo z rezultati dvobojev.

V finalu v moški konkurenci sta se pomerila večna sosedska rivala, ki že kar nekaj let krojita vrh tekmovanj v pikadu, DI Hrastnik in DI Trbovlje. Naši fantje so morali priznati premoč sosedom iz Trbovelj. Bronasto kolajno so si priigrali člani DI Sevnica.
Sevničani so tudi v tekmovanju ženskih ekip dosegli tretje mesto, medtem ko so prvo stopničko zasedle tekmovalke iz DI Črnomelj, ki so v finalu premagale DI Rimske toplice.

Naša dekleta tokrat niso imela svojega dne in so tekmovanje končala na 9.-12. mestu.
Prvi dve ekipi v moški in ženski konkurenci sta se tako uvrstili na državno prvenstvo, ki bo v Borovnici konec meseca.

Druženje se je s podelitvijo kolajn in pokalov končalo v poznih popoldanskih urah. Odziv udeležencev je bil izredno pozitiven, na kar smo kot organizatorji vedno zelo ponosni.

Mojca Trbovc

Fotogalerija:

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

FOTOGALERIJA: Gasilci so se sami “lotili” evropskih projektov, s katerimi posodabljajo svoje prostore in opremo

Kar sami so pripravili projekt, se javili na razpis za evropska sredstva in z njimi postavili sončno elektrarno na streho ter prenovili prostore. Gasilski...
-- OGLAŠEVANJE --