-- OGLAŠEVANJE --

FOTO: Ste že videli sobe v trboveljskem hostlu?

-- OGLAŠEVANJE --

Odlično osebje – preproste, čiste in funkcionalne sobe, na spletu opisuje trboveljski hostel popotnik iz Avstralije. Super lokacija v centru mesta in bar v stavbi, ki za obiskovalce sploh ni moteč, še doda.

Vir: tripadvisor

Skupinska soba, 3 dvoposteljne in 2 apartmaja

Trboveljski hostel, ki je bil zgrajen v sklopu Mladinskega centra Trbovlje ima prostor za 22 oseb. V skupinski sobi lahko biva 14 ljudi, ki si delijo tudi sanitarije. Več zasebnosti je mogoče v treh sobah za 2 osebi ali v dveh apartmajih, ki si delita kuhinjo.

Sobe so v uporabi ves čas, največ jih zasedajo EVS prostovoljci, pogosto prespijo tudi turisti, ki obiščejo kakšno od lokalnih prireditev, nam pojasni direktorica MCT Katarina Nučič.

Hostel ima še skupno kuhinjo za vse obiskovalce, popotnikom pa pripravijo tudi zajtrk, če je le teh vsaj 5.

Petično urejene sobe, poimenovane po zasavskih hribih so opazili tudi na spletnem portalu Pepermint, kjer so trboveljskega uvrstili med 10 najlepših.

Kot pravi Nučičeva so odzivi zelo dobri. Obiskovalci so navdušeni nad urejenimi sobami in super lokacijo v centru mesta. To dokazuje tudi ocena na Bookingu, kjer so turisti “Youth hostlu Trbovlje” pripeli oceno 9,5.

Kuhinja je na voljo vsem prebivalcem hostla.

Cena za nočitev se začne pri 18 evrih za spanje v skupinski sobi ali 22 evrov na osebo v dvoposteljni sobi.

FOTOGALERIJA:

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

FOTOGALERIJA: Gasilci so se sami “lotili” evropskih projektov, s katerimi posodabljajo svoje prostore in opremo

Kar sami so pripravili projekt, se javili na razpis za evropska sredstva in z njimi postavili sončno elektrarno na streho ter prenovili prostore. Gasilski...
-- OGLAŠEVANJE --