0.2 C
Trbovlje
sreda, 6. decembra 2023
ZON.si1+1=2FOTO: Sonček, zabava in smeh

FOTO: Sonček, zabava in smeh

Ob tednu otroka so zagorska občina, vrtec in DPM v Evroparku pripravili prijetno druženje z pestrim programom.

Program je otvoril Čarovnik Grega, s katerim so se v čarovniške vode podali tudi mnogi najmlajši. Ves čas je dišalo po slastnih palačinkah in kostanju, za kar so poskrbeli v Vrtcu Zagorje in v Društvu prijateljem mladine. Obiskovalci so se lahko pogreli s čaji z Vrta tete Johance. Otroci so se z veseljem ustavili na poligonih ter ustvarjalnih postojankah, kjer so ob pomoči vzgojiteljic rezali, lepili, risali. Po poteh Evroparka je neutrudno krožil mini vlakec, ki mu ni in ni zmanjkalo mini potnikov in potnic. Najbolj poskočni otroci, tudi teh je bilo res veliko, so večkrat obiskali napihljiva igrala. Za plesno popotovanje so poskrbele plesalke plesne šole Kattan.

Piko na i pa so postavili Čuki. Pred njihovim nastopom je obiskovalce pozdravil še zagorski župan Matjaž Švagan. Prireditev pa so spontano in z odliko zaključili otroci, ki so se na odru pridružili priljubljenim Čukom ter zapeli skupaj z njimi.

Organizatorji so držali pesti za lepo vreme in uspelo je, “vse je potekalo po načrtih in željah” so sporočili z občine, kjer so zaradi slabega vremena prireditev iz začetka septembra prestavili na minuli vikend.

FOTOGALERIJA:

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

FOTO: Iz Dola je Miklavž odšel na veličasten sprevod v Zagorje

Miklavž se je najprej ustavil na Dolu pri Hrastniku, kjer so pripravili bazar, nato pa se je v spremljavi orkestra, bruhalcev ognja in množičnih...