-- OGLAŠEVANJE --

FOTO: Policisti zasedli Kurjo vas, zaprta cesta

-- OGLAŠEVANJE --

Uradno s strani policije nismo uspeli pridobiti še nobenih informacij. Od prvih ugibanj občanov, da gre najprej za bombo na Polaju, pa potem za streljanje na parkirišču, pa je na koncu nekako prišlo do tega, da naj bi kriminalistična policija imela postopek, pri katerem je prišlo do neljubega dogodka in naj bi bil eden od policistov porezan z ostrim rezilom. 

Kaj točno se je dogajalo, kot rečeno, uradnih informacij nimamo. Okoliški prebivalci opisujejo le večje število policijskih vozil, na kraj je prišel tudi rešilec. Na PP Trbovlje nam niso podali nobenih informacij in so nas usmerili na Policijsko upravo Ljubljano. Na informacije od tam še čakamo in jih bomo objavili takoj po prejemu.

Trenutno je še vedno zaprta Keršičeva cesta, ker policisti opravljajo ogled.

Dodano (14.05): “V okviru varstva osebnih podatkov in interesa preiskave lahko zgolj potrdimo, da so policisti opravili prijetje osumljenca kaznivega dejanja nasilja v družini in preprečitve uradnega dejanja in opravljajo ogled. Po prvih podatkih je bil v dogodku je bil lažje poškodovan policist, druge osebe pa pri tem niso bile poškodovane. Podrobnosti zaradi interesa preiskave, ki še poteka in varstva osebnih podatkov ne moremo pojasnjevati.”

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Pirotehniki civilne zaščite uničili tri ubojna sredstva

PP Hrastnik Policisti so obravnavali prometno nesrečo s pobegom na parkirišču, kjer je neznani voznik z neznanim vozilom trčil v parkiran osebni avtomobil in s...
-- OGLAŠEVANJE --