today-is-a-good-day
10.3 C
Trbovlje
petek, 1. marca 2024
ZON.siAktualnoFOTO: Našli smo 4 zasavske TOP lokacije za najboljša valentinova darila

FOTO: Našli smo 4 zasavske TOP lokacije za najboljša valentinova darila

Da vam olajšamo iskanje in vas spomnimo, da ne pozabite na praznik zaljubljencev – smo letos pripravili nekaj posebnega. Obiskali smo nekaj zasavskih cvetličarn, kjer so prav posebej za ta dan pripravili izjemna domiselna in prisrčna darilca. Kar na enem mestu poglejte, kje imajo najboljša darila …

Cvetje s ščepcem ljubezni

V živahni ulici v Trbovljah se že pred poslovalnico sliši živahen smeh. “Ravno naročujemo super novo robo,” nam razložijo tri dame, ko vstopimo. Da bodo v Cvetličarni Divji cvet pripravljeni na bližajoče se praznike, bodo okrepili darilni program in se založili s svežim cvetjem. “Ko vidim srečo v očeh stranke, ko naredim šopek ali ga dostavim, odtehta ves trud,” razloži Suzana, ki jo sosedje kličejo tudi rožica. Pri delu jo vodi ljubezen do cvetja in dejstva, da lahko z nečim lepim osreči ljudi. Razloži nam, da se stranke rade vračajo, ker njihove rožice zdržijo dlje. Pohvalijo jih, da so njihovi izdelki pri njih zaviti drugače, lepo. Veseli pa so vsakega novega obiskovalca, zato stremijo k novostim, da lahko svojo ponudbo razširijo in približajo željam strank. Njihov šopek s ščepcem ljubezni lahko naročite na telefonski številki 040 310 807. Najdete jih na FB strani Divji Cvet Cvetličarna Trbovlje ali pa v živo na naslovu Ulica 1. junija 12, Trbovlje.

Darilni program za sveže zaljubljene in tiste, ki se imajo preprosto radi

“Medene čokoladice za tiste, ki se imajo radi, se cenijo in niso ravno na frišno zaljubljeni,” nam Jolanda predstavi izdelek iz police, ki je polna sladkih daril. Gre za pozlačene čokoladice v obliki čebelice z okusom medu, ki so v prodajnem programu Cvetličarne Joli na Dolu pri Hrastniku. Poleg tega se na policah najde lepo število dobrot in izdelkov za obdaritev ljube osebe. Za valentinovo še vedno prodajo največ rdečih vrtnic. “Rdeče so tiste, ki predstavljajo ljubezen,” objasni izbiro kupcev. Ob prihajajočem prazniku je mala cvetličarna polna daril, ne samo za zaljubljene, ampak tudi za tiste, ki se imajo že dolgo iskreno radi. Njihovo poslovalnico lahko obiščete na naslovu Trg borcev NOB 5 na Dolu pri Hrastniku. Na voljo imajo tudi izbrane cvetlice, iz katerih vam naredijo šopek vnaprej, če jih le pokličete na telefonsko številko 031 680 887. Navsezadnje se njihov moto glasi “vaše želje, naš izziv”.

Šopek iz čokoladic, za vzdušje pa še dišeča sveča

“Darilni program v Cvetličarni Sepro v Zagorju je za valentinovo in druge praznike žensk v marcu okrepljen,” nam predstavi vodja lokala Gorazd in doda, “imamo darilne brisače, ki jih punce z ljubeznijo oblikujejo same, naredile pa bodo tudi šopke po naročilu ali darilo zavile”. Ravno, ko v izložbi opazimo zanimiv šopek, dekleta v poslovalnici razložijo, da je to šopek iz sladkih čokoladic. V ponudbi najdemo bombonjere, čudovite lončnice in sveže cvetje. Za svoje kupce pripravijo paket kozarcev s Swarovski kristali in buteljko vina, za vzdušje pa še dišečo svečko ter vam vse skupaj še lično zavijejo, vse na enem mestu. Za tiste, ki jih želijo spoznati, imajo FB stran Cvetličarna Sepro, vedno pa so veseli tudi obiskov v cvetličarni na naslovu Cesta 9. avgusta 27a v Zagorju. Naročila sprejemajo na telefonski številki 040 693 609.

Cvetje bo za valentinovo čisto sveže

Pred Cvetličarno Vijolica v Litiji je bil ravno parkiran kombi s svežim cvetjem. “To še ni za valentinovo,” nas iz ozadja opomni Zvonko, “to še pride, cvetje bo takrat čisto sveže.” Sveže rezano cvetje v poslovalnico namreč dostavijo vsak dan. Za valentinovo pa bo ponudba še večja in se bo nadaljevala tudi marca, na praznik žensk in mater. Na voljo bodo darilni boni različnih ponudnikov, nakit, vaze z dodatkom Swarovski kristalov, dišeče sveče. Kot vedno, pa je v prodaji tudi pester izbor lončnic, ki so v poslovalnici razstavljene pod stekleno streho, da ima obiskovalec občutek kot da je v bujnem gozdu. Zvonko nas še spomni, da za stranke naredijo šopek po naročilu in jim ga tudi dostavijo, če le ne živijo zelo daleč. Poslovalnico boste našli na Trgu svobode 4 v Litiji, za naročilo pa jih lahko pokličete na 040 337 222. Če pa si želite predogled pa le klik na FB stran Cvetličarna Vijolica.

Prispevek je oglasno sporočilo.

Že veste za najbolj noro sladko darilo za dan žena?

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Trboveljčani iščejo častnega občana

Čas je za letošnje zbiranje predlogov za podelitev naziva "častni občan" in "prvojunijske nagrade" v Občini Trbovlje. Predloge lahko oddajo posamezniki, nevladne organizacije, društva,...