8.9 C
Trbovlje
ponedeljek, 20. marca 2023
ZON.siAktualnoFOTO: Največji fitnes v Zasavju, z najboljšimi in najnovejšimi napravami ter opremo

FOTO: Največji fitnes v Zasavju, z najboljšimi in najnovejšimi napravami ter opremo

Zakaj bi bilo za Zasavje kar vse dobro – samo, da nekaj je? S takšno miselnostjo je Jasmin Šiljić v Hrastniku odprl fitnes na dobrih 300 kvadratnih metrih. Vanj je postavil najboljše naprave in opremo, ki je dostopna na tržišču. Poskrbel je, da imajo tako ženske kot moški svoje garderobe, prostorne in sodobne omarice ter tuše, kjer se po vadbi lahko uredijo. Prvo pravilo obiskovalcev pa je fitnes bonton.

AHIL fitnes, kot ga je poimenoval Jasmin Šiljić, je drugačen še zaradi načina kako deluje. Celoten sistem vstopov in uporabe je digitaliziran, kar obiskovalcem omogoča, da pridejo in gredo kadar želijo, tudi, da nikoli ne čakajo na vrsto, kjer bi se vpisovali. In, če se po eni strani zdi zelo neosebno je Jasmin poskrbel, da je AHIL fitnes ravno nasprotno.

“Zame največji dosežek so rezultati mojih “varovancev””

Kot licenciran fitnes trener brezplačno pomaga z nasveti in navodili, intenzivnejšim uporabnikom pa ponuja tudi osebno trenerstvo. Vsak, ki želi uporabljati profesionalno in kakovostno fitnes opremo se najprej obrne na Jasmina, ki resnično uživa v tem, ko vidi dobre rezultate in zadovoljne obiskovalce. »Najraje imam, če po uvodnem pogovoru in prikazu novinci poskusijo sami, potem pa jih po nekaj obiskih usmerjam do želenih rezultatov.«

Začetek je preprost. Ko prvič prideš, dobiš kartico, ki ti dovoli vstop kot si ga zakupil. Recimo, če si plačal mesečno vstopnico 50 evrov, lahko od jutra do večera kadarkoli vstopiš v prosto in treniraš. Lahko tudi večkrat dnevno, recimo na jutranji in večerni trening.

Začetnikom Jasmin vedno in kot prvo pojasni, da bistvo fitnesa ni nekakšen mačo izgled. Najbolj pomembno je počutje in zdravje. »Ko utrujen prideš iz službe, namesto ležanja na kavču, pridi v fitnes,« svetuje trener, ki pogosto naleti na presenečene odzive obiskovalcev, ki so si s kakovostnim treningom izboljšali življenje. »Duševno zdravje, dobra prebava, kakovosten spanec …« še naš sogovornik našteje koristi dnevne uporabe fitnesa. Seveda pa dober izgled in čvrsto telo nikakor nista zanemarljiva rezultate vestnega dela.

V AHILU imajo posebno mesto ženske in vsak mora spoštovati bonton

Prostoren fitnes, kjer so domiselno postavljene kakovostne in najsodobnejše naprave na kardio delu ter dva velika prostora različnih uteži in fitnes opreme pa terja tudi pravila obnašanja. »Želimo ohraniti nivo, kjer bodo vsi zadovoljni. Zato vsak za sabo pospravlja uteži, obvezna oprema je brisača, ki si jo lahko pri nas tudi sposodiš. Pomembno je, da ne motiš ostalih, predvsem da se varno in dobro pri nas počutijo tudi ženske.« Da včasih izpade malce strog, se zaveda odločen Zasavc, a tisti, ki že dalj časa prihajajo vedo, da so tovrstna pravila koristna za vse.

K nam prihaja vse več žensk, ki sprva oklevajo, zaradi napačnih predstav o fitnesu, pove Jasmin in doda, da na koncu odhajajo z velikim nasmeškom. “Zelo smo ponosni na število punc in žensk, ki prihajajo v Ahil fitnes.”

Del fitnesa pa je tudi prostor za manjše in umirjeno druženje, za klepet po napornem treningu. Jasmin se rad podruži z obiskovalci, ki želijo pogovora ali družbe. »So pa tudi takšni, ki želijo mir in delajo čisto zase. Vsak zase najbolj ve,« pove spoštljivo do vsakega posameznika.

Da bi svojim pridnim dekletom in fantom olajšal treninge, je postavil tudi omarico za fitnes prvo pomoč, kot bi v šali rekli. Gre za omarico s proteini, energijskimi tablicami in pijačo, kjer si lahko vzamejo kar v določenem trenutku potrebujejo in to po praktično trgovinski ceni. Kljub temu, da fitnes deluje brez recepcije, pa je Jasmin veliko časa v fitnesu in, če ga ni videti, to pomeni, da je le korak stran in z veseljem sprejme vsak telefonski klic.

Kje in kdaj lahko pridem?

AHIL fitnes najdete v Hrastniku (Naselje Aleša Kaple 9a), v sodobno preurejenih nekdanjih rudniških prostorih. Odprt je vsak dan, pred obiskom pa najbolje, da pokličete na 068 146 696 in se zmenite za dostop. Če bo vse po sreči, pa se kmalu odpira še na drugi lokaciji v Zasavju. A ne izdamo še vsega …

www.ahilfitnes.com, info@ahilfitnes.com

Telefon: Jasmin 068 146 696

FB AHIL fitnes

Prispevek je oglasno sporočilo.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Zasavski plavalci v ljubljanskem Tivoliju

V Ljubljani je minuli vikend potekal tradicionalni že 35. Pokal Ježek, ki je v Tivoli privabil kar 380 plavalcev iz 23 klubov Slovenije in...
X