-- OGLAŠEVANJE --

FOTO: “Medtem ko gradi prihodnost, doma še pospravi, naredi nalogo z otroki …”

-- OGLAŠEVANJE --

Prihodnost je v povezovanju in sodelovanju, so pokazale in dokazale uspešne zasavske ženske, prave Rudarske princese.

Dogodka, poimenovanega Rudarske princese, ki ga je pripravil Zavod ZON.si, se je včeraj v Delavskem domu Trbovlje udeležilo skoraj 50 uspešnih Zasavk iz poslovnega sveta, športa, glasbe, umetnosti …

Niso se ustrašile posebnega izziva

Foto: A. Uduč
Romana Skrinjar Alauf

Rudarske princese se niso ustrašile posebnega izziva, ki jih je čakal na včerajšnjem dogodku – pripraviti so morale poslovni načrt za luksuzni hotel s petimi zvezdicami, trgovino z erotičnimi pripomočki, polete na Luno z raketo, za ranč divjih prašičev, zip line iz trboveljskega dimnika in restavracijo s hrano, nabrano v naravi. In idej ter smeha jim pri delu v skupinah ni zmanjkalo.

“Dogodek je bil nad pričakovanji. Obljubim, da pridem tudi prihodnje leto. V kratkem času smo imele izjemno veliko idej – ženske znamo hitro in ‘fajn’ razmišljati. Tudi v poslovnem svetu ni nujno, da je vse resno, pokazale smo, da se da s humorjem uresničiti dobre ideje. Menim, da bi marsikatero današnjo idejo lahko tudi uresničile,” je prepričana podjetnica Romana Skrinjar Alauf.

“Medtem ko gradi prihodnost, doma še pospravi, naredi domačo nalogo z otroki …”

Tjaša Flere Pušnik

Poslovnega in zasebnega življenja ni vedno lahko uskladiti, so ugotavljale uspešne Zasavke. “Medtem, ko uspešna ženska gradi prihodnost, doma še posesa, pomije posodo, naredi domačo nalogo z otroki in še tisoč drugih stvari,” pravi urednica Zasavskih onlajn novic Neža Šabanovič Grmšek.

Svojo zgodbo, kako jim to uspeva, so zato predstavile tri uspešne Zasavke: podjetnica Romana Skrinjar Alauf, ki pravi, da se je po težki bolezni ponovno rodila in ugotovila, da je potrebno uživati v trenutku in se veseliti majhnih stvari; podjetnica in zdaj poslanka v državnem zboru Vojka Šergan, ki je ob ustanavljanju podjetja pred 30 leti čez noč postala tudi mama, posvojila je namreč 11 dni starega dojenčka; in Nina Jelen, osnovnošolska učiteljica Podružnične šole Podkum, ki ji (predvsem v neprespanih nočeh) nikoli ne zmanjka idej, in ki poskrbi, da je šola zabavna.

Super ideja, za katero upam, da se bo še ponovila. Vidim, da nas zasavskih podjetnic in uspešnih žensk ni malo, a se vse še ne poznamo med sabo. Koristno je bilo, da smo se spoznale in povezale ter se tudi zabavale,” je bila nad prvim srečanjem Rudarskih princes navdušena Tjaša Flere Pušnik iz Lekarne Pušnik in predsednica Lions kluba Trbovlje.

Fotogalerija

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

-- OGLAŠEVANJE --