-- OGLAŠEVANJE --

FOTO: Hoditi in kolesariti je carsko

V soboto je bilo središče Zagorja rezervirano za male in velike kolesarje, nadobudneže na poganjalčkih in skirojih. Ob dnevu mobilnosti so v Zagorju tako želeli spodbuditi prebivalce, da preizkusijo načine prevoza, ki pomenijo alternativo vožnji z osebnim avtomobilom.

-- OGLAŠEVANJE --

Obiskovalci so se preizkušali v spretnostnih vožnjah, spoznali prometne znake, ustvarjali na delavnicah, vrteli pedala na spinning vadbi, preizkusili električno kolo, si ogledali okolju prijazna električna vozila ter sodelovali na kolesarskem bolšjem sejmu. Obiskovalci so se lahko seznanili tudi z nastajajočo celostno prometno strategijo ter z izpolnitvijo ankete sodelovali v žrebu za tri krasne nagrade. V soboto so tako tri nova kolesa, moško, žensko in otroško, dobili nove lastnike iz Zagorja.

Prireditev je organizirala občina Zagorje v sodelovanju z zagorskim Delavskim domom, kolesarskim klubom Zagorska dolina, Društvom prijateljev mladine, policijsko postajo, Športnim centrom Spin, kolesarskim servisom Vidic ter fakulteto za logistiko iz Celja.

Fotogalerija:

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Mladi zagorski nogometaši odlični 5. med 40 ekipami

Med 40 ekipami na turnirju Dragan Mance CUP so mladi zagorski nogometaši dosegli vrhunsko 5. mesto. "Udeležba na takšnem dogodku je za naše mlade nogometaše...
-- OGLAŠEVANJE --