18 C
Trbovlje
sreda, 5. oktobra 2022
ZON.si1+1=2FOTO: Glasbena šola z novo podobo do več prostora in dvigala

FOTO: Glasbena šola z novo podobo do več prostora in dvigala

Času neprimerni prostori, zunanji izgled pa namesto ene stavbe spominja na tri ločene segmente. Izdelana je bila idejna zasnova prenove in prizidave, ki so jo zaposleni na Glasbeni šoli Trbovlje sprejeli z odobravanjem. 

Trenutna situacija

Zaradi prostorske stiske in potrebe po prenovi je Občina Trbovlje izdelala idejno zasnovo prenove in prizidave GŠ Trbovlje. Cilj prenove in prizidave je posodobitev obstoječih in pridobitev novih prostorov, ki jih sedaj močno primanjkuje. Glasbena šola in vsi, ki v njej delujejo, bodo tako dobili nove učilnice in plesno dvorano. Prav tako načrtujejo, še pojasnijo na trboveljski občini, da bi med osnovno in glasbeno šolo umestili dvigalo, ki bi brez težav omogočalo obisk tudi gibalno oviranim osebam.

O znesku, potrebnem za realizacijo projekta, na občini še niso govorili. Gre za prvi korak, pojasnjuje županja Jasna Gabrič, v katerem so le pripravili idejo, s katero se strinjajo vsi deležniki, da lahko nadaljujejo v tej smeri.

SORODNI ČLANKI:

Po 80 letih delovanja z rekordnim vpisom

 

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Elektro na delu v Zasavju! So pri vas že zamenjali stare števce v elektro omarici?

Na elektro omrežju v območju Zasavje, Radeč in Šmartnega pri Litiji, poteka projekt uvedbe naprednega merilnega sistema. V Zagorju in Trbovljah so že zaključili,...
X