-- OGLAŠEVANJE --

Facebook ni samo zabava, ampak tudi tarča različnih prevar

-- OGLAŠEVANJE --

Brezplačne aktivnosti v Zasavju so že prava stalnica. Kaj zanimivega v marcu pripravlja Večgeneracijski center Zasavje izveste spodaj:

“Aktivnosti za vse generacije so se dobro prijele, ker so kakovostne, izbrane na osnovi potreb, ljudje radi prihajajo na različna predavanja, tečaje, delavnice za osebni razvoj in prosti čas. Udeležnci pridobijo uporabne in aktualnih spretnosti in znanja za potrebe dela in vsakdanjega življenja,” pravijo v Večgeneracijskem centru Zasavje, kjer prejemajo številne pozitivne odzive obiskovalcev.

V kino po nova znanja

V Večgeneracijskem centru Zasavje starejše in mlade vabijo v kino. Skupaj z Delavskim domom Trbovlje pripravljajo dogodek ‘V kino po nova znanja’, kjer si lahko 21. marca, ob 9. uri, ogledate film Družina, ki je prejel glavno nagrado na Tednu kritike v Locarnu in Vesno za najboljši celovečerec v Portorožu. Nato sledi še pogovor o filmu s psihologom Maticem Muncem.

Da na ne boste postali tarča prevar

Že 8. marca, ob 9. uri, se lahko udeležite krajšega, 12-urnega, praktičnega tečaja uporabe pametnih telefonov na Zasavski ljudski univerzi v Trbovljah. Na tečaju se boste naučili uporabljati določene aplikacije, uporabo Bluetootha in še mnogo več. 14. marca pa pripravljajo delavnico Spoznajmo se s Facebookom II., ki bo potekal v prostorih ZLU v Zagorju. “Facebook ni samo zabava in deljenje videov s kužki, ampak lahko kar hitro postane tarča različnih prevar. Različno ‘smetenje’ po časovnici se lahko hitro konča tudi z luknjo v žepu!”

Naravno je najboljše

Za tiste, ki prisegajo na naravno zdravljenje, bo 20. marca, ob 17. uri, kot nalašč zanimiva delavnica o Zdravljenju z glino predavatelja Janeza Ferjuca v Rudarskem domu Trbovlje.

Kaj so čakre in kako vplivajo na naše vsakdanje življenje boste izvedeli 28. marca, ob 16. uri, v prostorih ZLU v Zagorju. Predavanje bo vodila Leonida Derganc.

Želite spoznati malo drugačen način barvanja velikonočnih jajčk? Potem se 30. marca, ob 11. uri v Zagorju na ZLU, pridružite delavnici, kjer se boste naučili, kako jih lahko pobarvamo na najbolj naraven način in okolju prijazen način. Uporabili boste kavo, borovnice, teran, peso, kurkumo …

Prijave zbirajo na 068 613 954, aktivnostim Večgeneracijskega centra Zasavje pa lahko sledite na www.vgc-zasavje.si.

Vse aktivnosti so brezplačne, ker jih omogočajo: Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, EU iz Evropskega socialnega sklada in lokalne skupnosti.

SORODNI ČLANKI:

Brezplačne aktivnosti so se v Zasavju dobro prijele

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Sporni nakupi nepremičnin – DA, varnost na zasavskih cestah – NE

Skozi naselje Vače, ki je tudi turistični kraj in pot do spomenika državnega pomena - GEOSS, vodi cesta, ki jo vsakodnevno uporabljajo domačini, turisti...
-- OGLAŠEVANJE --