22.5 C
Trbovlje
četrtek, 16. septembra 2021
ZON.siAktualnoNovinar vsaj za en dan? Roke gor!

Novinar vsaj za en dan? Roke gor!

Kako izvedo, kje je policijska kontrola? Zakaj so se srečali zasavski župani? Kdo je bil najbolj nasmejan na festivalu? Kdo izdeluje raketo? ...

Pogosta vprašanja bralcev, na katera bomo odgovorili skupaj s pomočniki, ki bi se želeli priključiti našemu uredništvu.

Spletni portal ZON.si se je priključil projektu Društva prijateljev mladine Koroške, s katerim želijo razbijati tabuje glede zaposlitev oseb s posebnimi potrebami.

Kdo bi postal novinar?

Prvi kos od 372 razrezanih na 1. rojstnem dnevu ZON-a.

Stvar je preprosta. Nudimo priložnost, da kdorkoli želi stopi v čevlje novinarja, vsaj za en dan. Ker smo spletni portal je naše uredništvo “leteče” in zelo prilagodljivo, kar pomeni, da ovir za sodelovanje praktično nimamo.

V svoje vrste bomo z veseljem sprejeli osebo, ki jo zanima, kako portal, kot je naš nastaja. Kako se pripravljajo novice, kje dobimo material … skratka, kako zgleda naš dan.

Zon.si sodeluje pri vrsto lokalnih projektov. Predlani tudi v Hrastniku na prireditvi za osnovnošolce Veter v laseh.

Projektu smo se priključili že pred precej časa, a smo, po pravici povedano, nanj malo pozabili. Prijavil se ni še nihče, mi pa smo tudi malo zaspali s promocijo. Potem pa prejmemo v uredništvo klic novinarke Radia Slovenija, da bi nas predstavila, glede na to da sodelujemo v projektu Podari izkušnjo. Saj res! In smo se bolj aktivno zadeve lotili tudi sami. Tukaj je torej naš oglas, da so naša vrata odprta.

Več o projektu v intervjuju Neža Šabanovič Grmšek za Radio Slovenija: http://radioprvi.rtvslo.si/2017/04/podari-delovno-izkusnjo-42/ 

Prijavite se lahko preko spletne strani http://www.podaridelovnoizkusnjo.si/ ali pa direktno na naš mail urednistvo@zon.si.

 

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Regija bogatejša za novo napravo za novorojenčke

Danes dopoldan je v Splošni bolnišnici Trbovlje potekala krajša slovesnost ob predaji najnovejše naprave za fototerapijo novorojenčkov, ki jo je v okviru projekta T-2 ♥...