-- OGLAŠEVANJE --

Ekonomisti, priložnost za službo na trboveljski občini

-- OGLAŠEVANJE --

Občina Trbovlje je objavila prosto delovno mesto “finančnik VII/2” za nedoločen čas v Oddelku za finance, proračun in gospodarstvo. Kandidati morajo imeti izobrazbo ekonomske smeri in vsaj osem mesecev delovnih izkušenj za seboj. Rok za prijavo se izteče 1. junija.

Naloge, ki jih bo izbran nov sodelavec ali sodelavka opravljal-/a, zajemajo med drugim

  • zbiranje, urejanje ter pripravljanje podatkov za izdelavo analize o finančnem poslovanju občine,
  • opravljanje strokovnih nalog pri pripravi in izvrševanju proračuna, rebalansa proračuna, zaključnega računa proračuna in poročila o realizaciji proračuna ter
  • koordinacijo in nadzor nad uporabo proračuna pri neposrednih in posrednih uporabnikih s preverjanjem skladnosti dokumentov z zakonskimi določili, ki urejajo to področje.

Zaupano mu/ji bo tudi opravljanje knjigovodsko-računovodskih del in vodenje poslovnih knjig ter usklajevanje analitičnih in sintetičnih evidenc.

Prijave je potrebno oddati na predpisanem obrazcu

Kandidat naj vloži prijavo na priloženem obrazcu bodisi v pisni obliki na naslov Občine Trbovlje, se pa za pisno obliko prijave šteje tudi elektronska oblika poslana na elektronski naslov obcina.trbovlje@trbovlje.si.

Informacije o izvedbi javne objave daje Jolanda Plevnik, ki je dosegljiva po telefonu na telefonski številki 03 56 34 477, od 8. do 11. ure.

Vsi pogoji za zasedbo so objavljeni na spletni strani Občine Trbovlje v rubriki “razpisi” oziroma preko te povezave. Prav tako je vsa potrebna dokumentacija objavljena na spletni strani Zavoda Republike Slovenije za zaposlovanje. Kandidat vloži prijavo na priloženem obrazcu.

SORODNI ČLANKI:

Zaposlitev na občini. Vas zanima?

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Mladi zagorski nogometaši odlični 5. med 40 ekipami

Med 40 ekipami na turnirju Dragan Mance CUP so mladi zagorski nogometaši dosegli vrhunsko 5. mesto. "Udeležba na takšnem dogodku je za naše mlade nogometaše...
-- OGLAŠEVANJE --