9.6 C
Trbovlje
sobota, 24. februarja 2024
ZON.siAktualnoZaposlitev na občini. Vas zanima?

Zaposlitev na občini. Vas zanima?

Dve zaposlitvi se obetajo na trboveljski občini.

Zaradi upokojitve Občina Trbovlje objavlja prosto strokovno – tehnično delovno mesto računovodja VII/2-III na Oddelku za splošne zadeve in družbene dejavnosti.

Kot pravijo, bo z izbranim kandidatom sklenjena pogodba za nedoločen čas. Kandidat mora imeti najmanj visokošolsko strokovno izobrazbo (prejšnja ali prva bolonjska stopnja) oziroma visokošolsko univerzitetno izobrazbo (prva bolonjska stopnja) smer ekonomija, finance in 8 mesecev delovnih izkušenj.

Prav tako je objavljeno prosto strokovno – tehnično delovno mesto za določen čas v Oddelku za premoženjske zadeve za delovno mesto koordinator VI. Kandidati morajo imeti višjo strokovno izobrazbo oz. višješolsko izobrazbo (prejšnja) smer pravo, ekonomija in najmanj 6 mesecev delovnih izkušenj.

Kandidati lahko oddajo prijave do vključno 27. februarja, razpisna dokumentacija pa je na voljo na spletni strani Občine Trbovlje na povezavi.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

V spletni goljufiji oškodovana za več 1000 evrov

V minulem tednu so policisti na območju Zasavja, poleg rednih nalog, obravnavali še: PP Hrastnik Prijavo kaznivega dejanja v ponedeljek. Neznani storilec je poškodoval vetrobransko steklo...