-- OGLAŠEVANJE --

Dvorano po 17 letih čaka obnova

-- OGLAŠEVANJE --

Trboveljsko športno dvorano Polaj poleti čaka 25.000 evrov vredna obnova – sanirali bodo parket.

Zaprta do 5. avgusta

Konec junija bo objavljen razpis za izbiro izvajalca, dela se pričnejo v začetku julija. Obnovitvena dela, to je brušenje in popravilo parketa, liniranje igrišč ter 4-kratno lakiranje bodo izvedena med počitnicami, zaključili naj bi jih do 5. avgusta.

“Glede na uporabo, je originalni parket iz leta 2000 še dolgo zdržal, saj je dvorana vsakodnevno zelo obremenjena,” pravi Edvard Bravec, direktor Zavoda za šport Trbovlje. Od 7. do 14.30 v njej telovadijo učenci in dijaki, od 15. do 22. ure jo uporabljajo klubi, ob sobotah in nedeljah so v njej tekme, prireditve, koncerti … Poleg tega je to edina dvorana v Trbovljah, ki je primerna za ligaške tekme v rokometu.

25.000 evrov plačali fundacija, ministrstvo in občina

Zavod za šport Trbovlje je na razpisu uspešno pridobil nepovratna sredstva Fundacije za šport, s katerimi bodo pokrili polovico investicije, 30 odstotkov bo prispevalo ministrstvo za šport, 20 odstotkov pa občina Trbovlje. Za liniranje igrišč rokometa, košarke in odbojke bo plačal Zavod za šport.

Že pred časom so na Polaju uredili tudi fasado, a so po 14 dneh dve plošči že morali zamenjati zaradi vandalizma, je še povedal Bravec. Popravilo stopnic pred dvorano je v domeni občine, ki pa jih še ni dokončno sanirala.

SORODNI ČLANKI:

Bodo sramoto na Polaju le uredili?

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Zasavje: Pozitiven in mlad kolektiv vabi v svoje vrste

Vse to ponuja podjetje Dukart, ki ima že skoraj 20 letne izkušnje na področju razvoja in izdelave kartonske embalaže iz valovitega kartona. Podjetje je...
-- OGLAŠEVANJE --