-- OGLAŠEVANJE --

Dve večji investiciji čakata občino v prihodnjem letu

-- OGLAŠEVANJE --

Radeški občinski svetniki so na zadnji seji podprli dobre 4,5 milijona evrov težak občinski proračun za leto 2018.

Investicijsko naravnan proračun

Tomaž Režun

Po besedah župana občine Radeče Tomaža Režuna je zadnji proračun v tem mandatu najbolj investicijsko naravnan, k temu pa je pripomogla tudi država, ki jim je prišla naproti.

V prihodnjem letu se bodo v Radečah tako lotili kar nekaj projektov, med večjimi pa velja po besedah Režuna izpostaviti 1,2 kilometrsko rekonstrukcijo ceste in izgradnjo pločnika v naselju Jagnjenica: “V projekt je vključena tudi vsa komunalna infrastruktura, kar pomeni še eno pridobitev za vas Jagnjenica.”

Za varno pot v radeško osnovno šolo

Drug večji projekt, ki ga bodo izvedli v Radečah, je prenova območja pod Osnovno šolo Radeče. “Nekaj stavb bomo porušili, uredili nov dostop do šole, novo parkirišče z obračališčem in zagotovili dodatna parkirna mesta, prenovili bomo tudi stopnice do šole in cestišče. S tem bomo zagotovili varno pot v radeško osnovno šolo,” je pojasnil Režun in dodal, da sta ti investiciji skupno vredni 1,5 milijona evrov.

SORODNI ČLANKI:

Z novim, 1.200 metrov dolgim pločnikom poskrbeli za varnost pešcev

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Opa! Nogometna vročica na velikem platnu v zagorskem Pristanu

25. junija, ko v Sloveniji praznujemo dan državnosti, se bo v "zagorskem pristanu" odvijal prenos tekme Evropskega nogometnega prvenstva med ekipama Slovenija in Anglija. Za...
-- OGLAŠEVANJE --