-- OGLAŠEVANJE --

Drzna kraja torbice v Trbovljah

-- OGLAŠEVANJE --

Minuli vikend so policisti na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še:

PP Hrastnik

V petek prometno nesrečo v Hrastniku, kjer so na kraju ugotovili, da je voznica z osebnim avtomobilom zapeljala na nasprotni pas, zaradi česar je trčila v nasproti vozeče vozilo. V nesreči so bili lažje poškodovani vsi udeleženi vozniki in potniki. Sledi prekrškovni postopek.

V soboto so bili obveščeni, da je neznana oseba odstranila vse, na novo postavljene, prometne znake na Marnem. Policisti o tem še zbirajo obvestila.

O onemogli osebi v stanovanju so bili obveščeni v nedeljo zjutraj. Ugotovili so, da je moški padel v stanovanju ter da ne more vstati. Gasilci so odprli vhodna vrata, zaradi česar je bilo izdano potrdilo o vstopu v stanovanje. Moški je bil odpeljan na zdravljenje v SB Trbovlje.

Na parkirišču se je zgodila prometna nesreča, kjer je neznani voznik trčil v parkirano vozilo prijavitelja, ga poškodoval in s kraja odpeljal ne da bi nudil svoje podatke. Sledi zbiranje obvestil in ustrezen ukrep.

PP Trbovlje

Na Trgu revolucije v Trbovljah je prišlo do tatvine, kjer je neznani storilec na predrzen način občanki odtujil torbico. Z dejanjem je občanko oškodoval za približno 250 EUR.

Prišlo je do kršitve javnega reda in miru, kjer je kršitelj na javnem kraju žalil občana. Policisti so kršitelju izdali plačilni nalog.

V gostinskem lokalu je občan žalil tam zaposlene in kraj zapustil še pred prihodom policistov, ki bodo po vseh zbranih obvestilih izvedli ustrezen prekrškovni postopek.

Okoli 17. ure se je na cesti od Trbovelj proti Zagorju zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznika osebnega vozila in kombija. Do prometne nesreče je prišlo, ker je voznik, ki je vozil v smeri Zagorja zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal na nasprotno stran ceste in trčil v vozilo, ki je pripeljalo nasproti. Pri tem so se lažje telesno poškodovali povzročitelj, potnik v njegovem vozilu in potnika v vozilu udeleženca. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

Policisti so bili obveščeni o kršenju nočnega miru in počitka v gostinskem lokalu. Pri kontroli so zaznali, da se v lokalu nahajajo gostje po dovoljenem času, o čemer bodo o zadevi seznanili stvarno pristojni prekrškovni organ.

PP Litija

Voznik je v okolici Litije z vozilom trčil v divjad, policisti pa so ob izpolnjenih pogojih odstopili od obravnave prometne nesreče.

Okoli 11.40 so v naselju Litija obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo in pobegom. Neznani voznik osebnega vozila je, zaradi nepravilnega premika, z vozilom trčil v parkirano vozilo. Ne da bi nudil podatke udeležencem ali o tem obvestil policijo, je do sedaj neznani voznik s kraja odpeljal. Policisti o tem še zbirajo obvestila in bodo zoper povzročitelja, v primeru izsleditve, ustrezno ukrepali.

Obravnavali so prometno nesrečo na parkirišču v Ljubljani, kjer je do sedaj neznani voznik trčil v parkirano vozilo in s kraja odpeljal, ne da bi oškodovanki nudil podatke ali o tem obvestil policijo. Policisti PP Ljubljana Moste nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

PP Zagorje

V soboto so bili okoli 18. ure obveščeni o prometni nesreči na cesti od Izlak proti Mlinšam, v kateri je bil udeležen motorist. Ugotovili so, da je v ovinku zapeljal izven cestišča in trčil v manjše drevo, kjer sta oba s sopotnico padla z motorja, ki pa je nato padel v strugo potoka. Oba sta se v nesreči lažje poškodovala. Med postopkom so ugotovili, da je motorist vozil pod vplivom alkohola, saj je preizkus z alkotestom pokazal rezultat 1,02 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi suma storitve kaznivega dejanja nevarne vožnje v cestnem prometu in bodo o vseh okoliščinah obveščali pristojno državno tožilstvo.

Na območju Strahovelj je bila občanu zasežena neznana snov za katero sumijo, da je prepovedana droga. Po opravljeni analizi sledi prekrškovni postopek.

Voznika osebnega vozila, ki je vozil pod vplivom alkohola, so ustavili v nedeljskem večernem času. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog zaradi kršitve Zakona o pravilih cestnega prometa.

Trčil v parkirano vozilo in pobegnil

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

FOTO: Zgodilo se je točno to, kar so si želeli – obiskovalci so bili zelo presenečeni!

Gibalne predstave, plesni in pevski nastopi, koncerti, ulični performansi, delavnice, kulinarika in odlično predpoletno vzdušje so zaznamovali vse štiri dni hrastniških Rdečih revirjev. Mojca Ulaga,...
-- OGLAŠEVANJE --