-- OGLAŠEVANJE --

Cesta 2 dni zaprta

Delna zapora zaradi del trboveljske komunale.

-- OGLAŠEVANJE --

Danes in jutri zaradi gradbenih del na vročevodu potekala delna zapora cestišča/parkirišča od Šuštarjeve kolonije pri trgovini Košarica, mimo blokov Šuštarjeva 1, 2, 3 do športne dvorane Polaj in naprej do Keršičeve ceste.

Na območju Keršičeve ceste (od križišča za parkirišča športne dvorane Polaj do razcepa do stanovanjskega objekta Keršičeva 21a) pa bodo v tem tednu, od 18. do 22. julija, potekala dela rekonstrukcije ceste in ureditve infrastrukture vročevoda, v treh fazah. V prvi fazi je predvidena izvedba vročevodnega priključka za osnovno šolo, pri čemer bo potrebna popolna zapora cestišča. V drugi fazi je predvidena popolna zapora od razcepa OŠ do razcepa za Keršičevo 21a. Dovoz do OŠ in stanovanjskih objektov bo mogoč po spodnjem delu Keršičeve, pri čemer bo urejen dvosmerni promet. V zadnji fazi je predvidena popolna zapora med razcepom za parkirišče ŠD Polaj in razcepa OŠ. Dostop do OŠ in stanovanjskih objektov bo mogoč po mali Keršičevi.

Vse stanovalce in uporabnike ceste prosimo za strpnost, razumevanje in upoštevanje prometne signalizacije.

 

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

V Zagorju so pobegnili k sreči … in še dlje

Na Zasavski ljudski univerzi si s sodelovanjem v tej skupni zgodbi želijo povečati motivacijo odraslih za udeležbo v izobraževalnih programih, spodbujati socialno interakcijo, povečati...
-- OGLAŠEVANJE --