19.8 C
Trbovlje
ponedeljek, 27. septembra 2021
ZON.siAktualnoČeč na čelo zdravstvenega doma Radeče

Čeč na čelo zdravstvenega doma Radeče

Po dolgotrajni sagi glede vodstva radeškega zdravstvenega doma, je Sveta zavoda po izvedenem razpisu za direktorja izmed dveh kandidatov izbral svojega favorita. Soglasje k imenovanju bo na občinski mizi prihodnji teden.

Prispeli dve prijavi

Franci Čeč

V začetku januarja je razpisna komisija, torej Nataša Žnidaršič Mavri, Marjetka Lipec in Anja Baš Lendero, odpirala prijave. Pravočasno sta prispeli dve popolni prijavi; Božidarja Resnika iz Straže pri Raki in Francija Čeča, Radečana – ki ga je komisija tudi izbrala kot svojega favorita.

Francija Čeča dobro poznajo udeleženci skupin Podjetno v svet podjetništva na RCR-u, saj je Zasavcem z dobrimi idejami svetoval na področju poslovnih treningov. Čeč je bil dolgoletni tesni sodelavec vodstva RCR.

Na seji sveta ZD Radeče sta se sicer predstavila oba kandidata in pojasnila svojo vizijo vodenja zdravstvene ustanove, a so vseeno v tajnem glasovanju s 6 glasovi za izbrali Čeča, ki je že opravljal vedejevstvo direktorja v ZD Radeče. Njegov protikandidat je dobil le en glas.

Prihodnji torek bo zadnjo rekel še občinski svet, ki bo odločal o soglasju k imenovanju Čeča za novega radeškega direktorja.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Je to mogoče? V Zasavju so se covid številke “ustavile”

Še teden nazaj smo poročali, kako je število okužb v Zasavju drastično poskočilo. Povsem drugačna slika je danes. Od zadnjega tedna je le 7...