-- OGLAŠEVANJE --

Čas za prevetritev omare? Začnite z urejanjem svojih financ in izbiro prave banke

-- OGLAŠEVANJE --

Spomladanski čas je idealen čas za pospravljanje. Pri tem pa ne spreglejmo financ, ki so eden pomembnejših temeljev našega vsakdana.

Kje torej začeti? Pomembno vlogo pri urejenosti financ nedvomno igra vaša banka. Z odličnimi rešitvami in strokovnim znanjem vam lahko olajša življenje, saj vam lahko prihrani veliko dragocenega časa in vam nenazadnje ob pomembnih odločitvah stoji ob strani.

»Vse se začne z dobrim poznavanjem strank,« začne Branka Štempihar, vodja NLB Poslovalnice Trbovlje. »Le v pogovoru lahko poiščemo pravo rešitev za vsakega posameznika. Tako pri reševanju stanovanjskega vprašanja z NLB stanovanjskimi krediti ali pa izbiri pravega načina financiranja za nakup novega avtomobila, denimo. NLB Osebni kredit je lahko prva izbira, ni pa edina. Poleg tega je vsako financiranje dobro uravnovesiti z varčevanjem, na primer v NLB Skladih.”

In nabor različnih storitev, je eden pomembnejših vidikov pri izbiri banke. Smiselno je izbrati banko, ki vam lahko na enem mestu ponudi čim več bančno-finančnih storitev.

Prijazno torej vabljeni v prostore NLB Poslovalnice Trbovlje, ki deluje na naslovu Trg revolucije 25 v Trbovljah. Glavna prednost njihovih bančnih svetovalcev je vsekakor znanje. »Tega z veseljem delimo s strankami ter jim pomagamo do urejenih financ,« za konec še doda Branka Štempihar.

Menjava banke je hitra in brezplačna. Za vas vse uredimo v NLB.

Več informacij na voljo tukaj.

Naročnik objave je NLB.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

FOTO: Zgodilo se je točno to, kar so si želeli – obiskovalci so bili zelo presenečeni!

Gibalne predstave, plesni in pevski nastopi, koncerti, ulični performansi, delavnice, kulinarika in odlično predpoletno vzdušje so zaznamovali vse štiri dni hrastniških Rdečih revirjev. Mojca Ulaga,...
-- OGLAŠEVANJE --