2 C
Trbovlje
nedelja, 25. februarja 2024
ZON.siAktualnoTisoč in ena težava, pa kar odlašamo ...V Zasavju zdaj edinstvena priložnost,...

Tisoč in ena težava, pa kar odlašamo …V Zasavju zdaj edinstvena priložnost, da pridete na BREZPLAČNO predstavitev bioresonance

»Vse več je brezvoljnih, utrujenih, izžetih …« pripoveduje Darja Žnidaršič, kako vse bolj opaža, da skoraj vsak, ki pride na obisk v nasad, ima tovrstne težave. Dolgo je iskala, kako bi lahko to spremenila, kako jim pomagala. Pa se je obrestovalo sodelovanje z Inštitutom Nikole Tesle v Beogradu, kjer so jo usmerili na bioresonančni aparat, ki deluje preko frekvenc in sistema akupunkturnih točk. Prvi rezultati so tako navdušujoči, da bodo obiskovalci nasada v prihodnjem tednu lahko sami brezplačno preizkusili delovanje tega.

Obiščite Energijski nasad Sončna posest v Gabrskem, kjer bodo cel teden omogočili BREZPLAČNE predstavitve bioresnonačnega aparata. Od ponedeljka do nedelje med 11. in 19. uro (8. 5. do 14. 5. 2023). Lahko se tudi sprehodite po nasadu, ali si ogledate, kaj vse se najde v Gabrskem.

 

Ljudje, ki prihajajo imajo tisoč in eno težavo. Pa pogosto odlašajo, češ – saj bo boljše

Darja Žnidaršič

Ko so ljudje prihajali v nasad, sta Darja in Franci, ki sta medtem opravljala svoja vrtnarska dela opazila, da so kar povečini brezvoljni, utrujeni, da pokašljujejo, bolijo jih kosti in imajo tisoč in eno težave. Sončno posest v Gabrskem so obiskovalci širše spoznali predvsem zaradi energijskih točk, ki se nahajajo v rodovitnem nasadu. Pa je bilo kar logično, da je zaradi energijsko bogatih točk in žive vode, ki izvira na tej lokaciji, smiselno to obdelovati. Tako so nasadili aronijo, pa sibirsko borovnico, šmarno hrušico, tudi česen, pa brokoli, v začetku poletja ven pokukajo tudi jagode, solata je že pripravljena. V nasadu je tako mogoče dobiti sveže sadje in zelenjavo, zadnja leta pa se Trboveljčani pohvalijo tudi z zlatimi priznanji za sok aronije, vse bolj priljubljena je tudi sibirska borovnica.

Kapusle, ki bodo letos tudi del zasavskih inovacij

Pa se pridne roke Darje Žnidaršič in njenega moža Francija, lastnikov posesti, tukaj niso ustavile. Skupaj s člani društva Calvodas so se lotili še liofilizacije sadja in zelenjave pridelane v energijskem nasadu. Ker so ugotovili, da se določene rastline težje uživajo sveže, prekuhane pa izgubijo vse vitamine, so k vsem kar počnejo dodali še postopke kapsuliranja. Preprosto povedano, premalo železa imaš v krvi in bi na naraven način lahko kri izboljšal z aronijo. A, kaj, ko jo zaradi trpkega okusa mnogi tako težko spijejo? Aronija zrasla med točkami z nadpovprečnimi energijskimi vrednostmi v kapsulah je odgovor, kako jo zaužiti, brez da jo okusiš.

Društvo Calvodas je bilo ustanovljeno z jasno miselnostjo – izboljšati svet. Bistvo vsega kar počno je, da bi pomagali sebi in ljudem okoli sebe. »Če vsak naredi le korak, smo skupaj prehodili maraton,« pove Darja Žnidaršič, ki verjame, da ima vsak od nas moč, da nekaj izboljša.

Odkar so v Trbovljah usposobili bioresonančni aparat, so pri prvih obiskovalcih ugotovili, da cel kup problemov izvira prav iz obdobja zadnjih treh let. Torej časa od pričetka epidemije. V telesu so virusi, bakterije, ki se »kuhajo« v telesu, posameznik jih občuti kot psihično in fizično utrujenost, nervozo, neprespanost …večja težava pa je, izrazi skrb Žnidaršičeva, da bodo privrele na dan, ko bo najmanj potrebno in v kakšni izmed hujših oblik.


Vas zanima kako vse skupaj deluje?

Na ušesa vam namestijo slušalke, udobno se namestite in preko ekrana spremljate, kaj se dogaja v vašem telesu in kje. Nemalokrat se izkaže, da naprava pokaže na območje, kjer so se težave že začele razvijati. Bioresonančni aparat po zaključku obiska tudi predlaga terapijo. Kadar gre le za dvig imunskega sistema je dovolj le par obiskov, če so težave zahtevnejše je potrebnih več obiskov in tudi 3-tedenski premor, ki pokaže kaj se v telesu zgodi po prvih obiskih.


»Aparat pokaže, kje so težave in samodejno izvede ustrezne terapije.«

Potem je v rokah posameznika, ali želi tudi sam kaj storiti v smeri izboljšanja, pove naša sogovornica in poudari: »Vse kar delamo je podpora uradni medicini in naš namen je izboljšati počutje, povišati imunski sistem in s pomočjo frekvenc odpravljati težave.« Uporaba bioresonančnega aparata se priporoča tudi pred operacijami in zdravljenji, saj je dober imunski sistem ključen tako za razne posege, kot zdravljenje po posegih.

Konstantna utrujenost je pestila tudi Kristino Umek iz Trbovelj. Lahko je spala tudi po 10 ur, pa se je zbudila utrujena. Vse skupaj je povezala s službo, otroci in obveznostmi. Po uporabi bioresonačnega aparata se je stanje hitro popravilo, veselo pove. »Zdaj mi zadostuje že 6 ur, pa spet lahko delam s polnimi obrati,« šaljivo doda Trboveljčanka, ki k sreči ni imela drugih težav.

Bioresonančna naprava vam nudi vpogled v vaše telo – kje so virusi, bakterije …in samodejno opravi terapijo. Predstavitev naprave bo v Trbovljah, Gabrsko 45 – cel tedne do nedelje. Sicer pa je aparat na voljo tudi na Mlinšah po predhodnem dogovoru.

Za več informacij pokličite 040 866 448, lahko pišete tudi na drustvo.calvodas@gmail.com ali na FB stran Calvodas – Energijski nasad Sončna posest Gabrsko.

FOTOGALERIJA: Neverjeten energijski nasad sredi Zasavja

 

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

V spletni goljufiji oškodovana za več 1000 evrov

V minulem tednu so policisti na območju Zasavja, poleg rednih nalog, obravnavali še: PP Hrastnik Prijavo kaznivega dejanja v ponedeljek. Neznani storilec je poškodoval vetrobransko steklo...