-- OGLAŠEVANJE --

FOTOGALERIJA: Neverjeten energijski nasad sredi Zasavja

-- OGLAŠEVANJE --

V Gabrskem leži skriti biser. Dolgo časa to ni vedela niti lastnica sama. Darja je že pred 20 leti sredi dvorišča iz tlakovcev naredila osmerokotnik. Zato, da ne bo dvorišče dolgočasno. In kdo bi si mislil, da je prav na tem mestu največ kozmičnih žarkov. Kozmični žarek predstavlja povezavo z univerzalno energijo.

Sončna posest je dobila svoj certifikat

Darja Žnidaršič, lastnica posesti.

Šli smo preizkusit na lastni koži. Darja nas je, kot vsakega drugega sprejela z nasmeškom. Takšnim hudomušnim, češ, saj vem, da ne verjameš. In res je, večina Zemljanov nas težko razume nekaj, kar ni oprijemljivo, kar ni vidno.

In se najprej z Darjinim prijateljem Andrejem sprehodiva čez nasad. Od šisandre, aronije, sibirske borovnice, maline, robide, drena šmarne hrušice do ribeza, iz katerih Darja in člani društva naredijo naravne sokove in sirupe. Res je lepo. Narava te prevzame, visoke smreke pa tudi v najbolj vročih dneh nudijo senco in ohladitev. V nasadu se nahaja šest energijskih točk, na katerih vsak posameznik samodejno najde tisto kar potrebuje njegovo telo. Pa naj so bo na področju zdravja,  počutja ali medsebojnih odnosov. “Potrebno se je prepustiti in zaupati” nam pojasni Andrej, ki pomaga pri urejanju in vzdrževanju nasada. Vidim, da se stvari v nasadu dogajajo samodejno, kar preprosto pomeni, da se človek prepusti in zaupa energijam narave, kot videno pojasni Andrej, ko se sprehajava po kakšnem hektar velikem nasadu.

Andrej je navdušen nad Sončno posestjo in nekajkrat letno pride v Trbovlje.

Med najinim sprehodom srečujeva druge ljudi, ki nemoteno hodijo po nasadu z zaprtimi očmi, sedijo na klopeh, spet tretji ležijo na ležalnikih, kjer si nabirajo energijo.

Čudovit nasad, pod njim pa izvir izpod zasavskih gora

Pod nasadom slišimo žuborenje potočka in izvir žive vode, ki je na voljo vsem obiskovalcem energijskega nasada. Živa voda iz tega izvira dosega 1,1 milijon enot po Bovisovi skali. Za občutek – živa voda iz rek, morij naj bi imela okoli 4.700 Bovisa, voda iz kozarca le 2.500 Bovisa (Wikipedia).

2 milijona enot po Bovisovi skali na eni sami točki

Da so energije v Gabrskem povsem nad običajnimi, je potrdil Inštitut Bion, kjer so opravili meritve in podelili Certifikat za Sončno posest, zaradi energijskega vpliva spirale v nasadu na človeka. Na tej točki so namreč izmerili 2 milijona enot po Bovisovi skali.

Vse energijske točke v nasadu in njihov vpliv na ljudi, je tudi izmeril Jože Munih iz Zasebnega zavoda energijske poti Tolmin.

Vas še vedno nismo prepričali? Nič hudega. Naša sogovornica je svoj nasad pošteno preizkusila, testirala in tudi zbirala podatke o ljudeh, ki so prišli. In rezultati so se pokazali. V Gabrskem si ne želi masovnih obiskov, je pa odprla vrata tudi zunanjim obiskovalcem, “Energijski nasad sem odprla za vse ljudi, ki verjamejo v moč narave, ki dela po svoje neodvisno od nas in naše volje. Narava, ki je neprecenljiv vir dobrega počutja in čudovit zdravitelj v kombinaciji z živo izvirsko vodo«.

Za obisk energijskega nasada se predhodno dogovorite z Darjo po telefonu 041 408 408.

Več o društvu najdete tudi na njihovi FB strani Sončna posest. Tisti, ki se odločijo za obiske večkrat na mesec, plačajo članarino 15 evrov. Posamezni obiski nimajo cene, lahko plačaš prostovoljni prispevek, če se zanj odločiš.

FOTOGALERIJA:

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Mladi zagorski nogometaši odlični 5. med 40 ekipami

Med 40 ekipami na turnirju Dragan Mance CUP so mladi zagorski nogometaši dosegli vrhunsko 5. mesto. "Udeležba na takšnem dogodku je za naše mlade nogometaše...
-- OGLAŠEVANJE --