4.2 C
Trbovlje
ponedeljek, 25. oktobra 2021
ZON.si1+1=2Brez strokovnega izpita, brez delovnih izkušenj? Rok prijave že jutri!

Brez strokovnega izpita, brez delovnih izkušenj? Rok prijave že jutri!

Srednja tehniška in poklicna šola Trbovlje je obvestila, da je v teku razpis za projektno delovno mesto, za zasedbo katerega iščejo kandidate za zaposlitev na razpisu »Učim se biti učitelj«.

Kandidati morajo imeti končano primerno izobrazbo za učitelja (teoretični ali praktični pouk strokovnih modulov s področja elektrotehnike, računalništva in strojništva, praktični pouk avtoserviser, inštalater strojnih inštalacij, oblikovalec kovin – orodjar; slovenščina, matematika, fizika, svetovalno delo).

Dobrodošli LE tisti, ki ste novopečeni šolniki

Pogoj je, da kandidati še nimajo opravljenega strokovnega izpita, morajo biti brez delovnih izkušenj v vzgoji in izobraževanju oziroma naj jih imajo manj, kot jih je potrebno za opravljanje strokovnega izpita.

Pedagoško-andragoška izobrazba ni pogoj za prijavo na ta projekt, iz Srednje tehniške in poklicne šole Trbovlje pa sporočajo še, da je več informacij o projektu na voljo na tej povezavi. Iščejo kandidate različnih profilov za različna delovna mesta (učitelja).

Bodite hitri!

Zainteresirani pokličite v tajništvo šole na telefonsko številko 03 56 33 450 za več informacij, saj so roki zelo kratki, kar potrjuje tudi navedba, da pričakujejo kontakt do jutri, torka 21. septembra.

Največ srednješolskih programov v Zasavju na STPŠ

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Globoko pod odpadki tli; gasilci bodo na terenu še vso noč

Danes zjutraj je regijski center za obveščanje iz Trbovelj na intervencijo napotil hrastniške gasilce, saj je zagorelo na CEROZ-ovi deponiji Unično. Po devetih urah...