-- OGLAŠEVANJE --

STPŠ Trbovlje: Zagotovljen poklic in možnost izbire delovnih mest

-- OGLAŠEVANJE --

Srednja tehniška in poklicna šola Trbovlje je šola, ki je tesno povezana z lokalnim okoljem ter gospodarstvom in se je sposobna hitro odzvati na nove potrebe in izzive ter ponuditi različne programe.

Je kadrovska šola za pomemben del zasavskega gospodarstva. Veliko podjetij v regiji je vezanih na področje kovinarstva in strojništva ter elektrotehnike in računalništva, zato so tudi potrebe po kadrih, ki jih izobražujejo na šoli, običajno zelo velike in še vedno presegajo interes dijakov za tovrstno izobraževanje.

Kar 7 različnih programov na voljo

Marjetka Bizjak

Na STPŠ Trbovlje vam nudijo kar 7 različnih programov, ki so vsi zaželeni in perspektivni ter lahko najdete tistega, ki vam je po smeri in zahtevnosti najbližji.

Vpišete se lahko v 4-letne programe elektrotehnik, strojni tehnik in tehnik računalništva, v 3-letne programe avtoserviser, oblikovalec kovin – orodjar in inštalater strojnih inštalacij ter v 2-letni program pomočnik v tehnoloških procesih.

“Na naši šoli verjamemo v vsakega dijaka. Pri nas imate možnost, da dosežete vse, kar zmorete. Želimo si, da vam uspe in vam pri tem pomagamo. Skupaj z nami odkrivate novosti, ste aktivni, samozavestni, ste pripravljeni sodelovati z drugimi in ste kritično misleči, pošteni in z znanjem opremljeni mladi ljudje,” pravi ravnateljica Marjetka Bizjak.

Za koga je STPŠ Trbovlje prava, najboljša izbira?

Za vse, ki vas zanima tehnika – in to zelo različna področja. Za tiste, ki ste vedoželjni in veste, da se svet, zlasti pa tehnika, razvija, vi pa ne bi radi obstali na mestu. Za tiste, ki radi delate zgolj z računalnikom in za tiste, ki vam je ljub tudi stik z avtomobilom ali z obdelovalnimi stroji in z različnimi električnimi napravami. Za tiste, ki si želite odkrivati neverjetni svet elektrotehnike ali računalništva ali strojništva in spoznati, kakšna moč se skriva v znanju, ki ga pridobite.

Za vse, ki želite imeti zagotovljen poklic in možnost izbire delovnih mest in se izobraževati za področje, ki bo aktualno tudi čez leta. Za dekleta, ki veste, da tehnika potrebuje dekleta, ki veste, da je množica poklicev kot ustvarjenih za vas, ki veste, da tehnika ni isto, kot umazanija, težaškost …

Informativni dan bo v petek, 9. februarja, ob 9. in 15. uri, in v soboto, 10. februarja, ob 9. uri. V vsakem terminu pol ure prej delodajalci predstavljajo poklice, možnost zaposlitve in pridobitve štipendij … Vabljeni že takrat.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Napihal čez 1 mg/l in kar na licu mesta ostal brez izpita

Policisti so minuli vikend na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še: PP Hrastnik V petek je bila občanu zasežena zelena rjava posušena rastlina (sum konoplja)...
-- OGLAŠEVANJE --