-- OGLAŠEVANJE --

Brez lukenj in z novim pločnikom še cesta od komunale do AMZS

-- OGLAŠEVANJE --

Obeta se prenova še zadnjega dotrajanega odseka države ceste skozi Trbovlje, in sicer od komunale do AMZS. S tem bodo sklenili obnovo 6,8 kilometrov dolge državne ceste od železniške postaje do Dewesofta v Gabrskem. 

Občina Trbovlje je z Ministrstvom za infrastrukturo že podpisala sofinancerski sporazum, ki napoveduje prenovo odseka od komunale do Volana oziroma AMZS. “Obnova pa ne bo prinesla zgolj 300 metrov obnovljenega cestišča, ampak tudi nov pločnik, uvoze in izvoze ter urejeno javno razsvetljavo na način, da bo dejansko služila svojemu namenu,” napovedujejo na Občini. Trenutno se namreč javna razsvetljava nahaja na drugi strani ceste kot pločnik, zobnovo pa bo javna razsvetljava prestavljena ob pločnik in bo pešcem osvetljevala pot ter poskrbela za večjo varnost, so o ureditvi še sporočili z Občine.

“Podpisu sofinancerske pogodbe sledi objava razpisa za izbor izvajalca in nato uvedba v delo. Z izvedbo tega projekta bo urejen in obnovljen še zadnji uničen del državne ceste in s tem zaključena prenova celotne državne ceste od železniške postaje do Dewesofta v dolžini 6,8 kilometrov,” so še napovedali prihodnje aktivnosti v sklopu tega projekta.

SORODNI ČLANKI:

Zdaj je jasno, do kdaj bo končano krožišče do urgence

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Pirotehniki civilne zaščite uničili tri ubojna sredstva

PP Hrastnik Policisti so obravnavali prometno nesrečo s pobegom na parkirišču, kjer je neznani voznik z neznanim vozilom trčil v parkiran osebni avtomobil in s...
-- OGLAŠEVANJE --