-- OGLAŠEVANJE --

73-letnica v nesreči hudo poškodovana

-- OGLAŠEVANJE --

Na glavni cesti iz Trbovlje proti Zagorju se je včeraj zgodila nesreča s hudimi telesnimi poškodbami.

Po podatkih policistov se je prometna nesreča pripetila zaradi neupoštevanja pravilne smeri vožnje, saj je 73-letna voznica osebnega vozila Fiat Punto iz neznanega vzroka zapeljala preko sredinske črte na nasprotno smerno vozišče, kjer je trčila v 26-letnega voznika tovornega vozila MB Actros, ki je pravilno pripeljal iz nasprotne smeri.

Voznica je bila z reševalnim vozilom odpeljana v Splošno bolnišnico Trbovlje, saj je v nesreči utrpela hude telesne poškodbe. Policisti bodo na podlagi opravljenega ogleda kraja prometne nesreče ter na podlagi vseh zbranih obvestil zoper voznico uvedli ustrezen prekrškovni postopek.

Zasegli so mu motorno kolo

Trboveljski policisti so včeraj dopoldan 28-letnemu vozniku zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja zasegli neregistrirano motorno kolo. Zoper kršitelja bodo podali podal obdolžilnipredlog na sodišče.

V večernem času so bili policisti obveščeni o domnevni kršitvi javnega reda in miru v Trbovljah. Policisti z zbiranjem obvestil niso ugotovili elementov prekrška ali kaznivega dejanja.

SORODNI ČLANKI:

Voznico rešili iz zverižene pločevine

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Plamen športnih iger je zagorel v Hrastniku

Plazma športne igre mladih so največja športno-družabna prireditev za otroke in mladostnike v Evropi in ponuja priložnost, da se otroci in mladostniki v varnem...
-- OGLAŠEVANJE --