-- OGLAŠEVANJE --

217.800 evrov namenili športu, kmetijstvu, kulturi …

-- OGLAŠEVANJE --

Odprtih je šest javnih razpisov občine Hrastnik v skupni vrednosti 217.830 evrov, in sicer za sofinanciranje športa, ljubiteljske kulture, mladinske dejavnosti, za društva in humanitarne organizacije, za spodbujanje razvoja kmetijstva in podeželja ter za sofinanciranje prireditev posebnega pomena.

Največ za šport in prireditve

Do 24. januarja je odprt javni razpis za sofinanciranje športnih programov v občini Hrastnik. Na voljo je 67.670 evrov, nekoliko manj kot lani.

Za sofinanciranje programov v ljubiteljski kulturi bo občina tudi letos namenila 29.000 evrov, za sofinanciranje programov mladinskih dejavnosti pa 16.000 evrov. Oba razpisa sta odprta do 31. januarja.

Za sofinanciranje društev, združenj, neprofitnih organizacij in humanitarnih organizacij je  tudi letos na voljo 34.160 evrov sredstev iz občinskega proračuna, za kmetijstvo in podeželje pa 16.000 sredstev. Prijave na omenjena razpisa so možne do 7. februarja.

Do konca leta oziroma do porabe sredstev pa je odprt še razpis za sofinanciranje prireditev posebnega pomena. Skupna višina razpoložljivih sredstev je 55.000 evrov.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Prostori so nabito polni – ukrepanje je nujno!

Takojšnje ukrepanje od pristojnih zato pričakujejo zasavske odrasle osebe z intelektualno oviro in vsi, ki jih v življenju podpirajo. Sestavili so skupino za vizijo...
-- OGLAŠEVANJE --