-- OGLAŠEVANJE --

1500 zasavskih malčkov septembra v vrtec

-- OGLAŠEVANJE --

Skoraj 1500 otrok bodo trije zasavski vrtci sprejeli septembra. Največji zagorski ima vpisanih 660, 534 jih pričakujejo v Trbovljah in 285 malčkov bo vstopilo v hrastniški vrtec.

V zagorskem vrtcu imajo v posameznih oddelkih glede na normativ še prostih 18 mest, v septembru bodo pričeli z 35 oddelki, v decembru oziroma januarju pa bodo glede na vpis pričeli še z enim oddelkom, nam je pojasnila pomočnica ravnateljice Tatjana Grujić.

Najmanj otrok je vsako leto v najmanjši zasavski občini po številu prebivalcev, torej v Hrastniku. V prihajajočem šolskem letu bodo imeli 16 oddelkov, po besedah ravnateljice Maje Petan imajo nekaj prostih mest še v posameznih oddelkih 2. starostnega obdobja.

534 malih nadobudnežev pričakujejo v Vrtcu Trbovlje, ti bodo razporejeni v 27 oddelkov in v oddelek za otroke s posebnimi potrebami, razvojni oddelek. Poleg omenjenih 28 oddelkov pa v vrtec šteje še dodatni bolnišnični oddelek. “O sprejemu v vrtec je odločala komicija in trenutno imamo na listi čakajočih 10 otrok rojenih 2016 in enega 2017” izvemo od ravnateljice Gordane Vranešič. Od tistih, ki so se vpisali po uradnem vpisu in jih komisija ni obravnavala pa so še 4 čakajoči. Prosta so še 4 mesta, doda Vranešičeva, vendar nimajo vpisanih otrok ustrezne starosti.

 

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Litija – Zagorje: Jutri NE bo popolne zapore ceste

Popolna zapora ceste Litija - Zagorje je za jutri odpovedana. Ob sobotah je sicer od 7.30 do 17. ure pri galeriji Šklendrovec napovedana popolna zapora...
-- OGLAŠEVANJE --