-- OGLAŠEVANJE --

15.000 evrov za društvene dejavnosti iz kmetijske tematike

-- OGLAŠEVANJE --

Odprt je javni razpis za sofinanciranje dejavnosti društev na področju kmetijstva v letu 2024. Na Občini Litija so za ta namen zagotovili sredstva v višini 15.000 evrov.

Društva, ki imajo sedež v občini Litija ali v omenjeni občini živi več kot polovica njihovih registriranih članov, lahko svojo letošnjo dejavnost na področju kmetijstva prijavi na javni razpis. Občina bo do 100 odstotkov sofinancirala strokovno izobraževanje in promocijske dejavnosti društev. Pokrili bodo tudi stroške organiziranja, izvedbe ali sodelovanja na prireditvah oziroma tekmovanjih. Sredstva bodo morali kandidati porabiti še v letošnjem letu.

Razpis in prijavni obrazec z dokumentacijo sta objavljena na spletni strani Občine Litija. Društva lahko svojo vlogo s prilogami oddajo najkasneje do 26. aprila do 12. ure. O izidu javnega razpisa bodo obveščeni predvidoma v roku 60 dni od dneva, ko bodo odprli prispele vloge.

V naslednjih šestih letih bo razvoj občine odvisen tudi od prebivalcev

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

FOTO: Zgodilo se je točno to, kar so si želeli – obiskovalci so bili zelo presenečeni!

Gibalne predstave, plesni in pevski nastopi, koncerti, ulični performansi, delavnice, kulinarika in odlično predpoletno vzdušje so zaznamovali vse štiri dni hrastniških Rdečih revirjev. Mojca Ulaga,...
-- OGLAŠEVANJE --