6.8 C
Trbovlje
sobota, 8. maja 2021
ZON.siAktualnoZnane nove informacije o nesreči motoristov

Znane nove informacije o nesreči motoristov

Policija je poslala dopolnitev informacij o prometni nesreči, ki se je zgodila 29. novembra ponoči in v kateri je življenje izgubil motorist.

Po razgovoru s policistom, ki je motoristom sledil, je bilo ugotovljeno, da je policist neposredno pred nesrečo vozil za motoristom s prižganimi modrimi lučmi. Ne drži podatek, da je motorista zgubil iz vidnega polja, saj se je ugotovilo, da je policist nesrečo videl.

Prav tako je bilo ugotovljeno, kdo je bil še drugi v tem dogodku udeležen motorist, ki ga je policist ustavljal še pred tem.

Policisti pa še vedno nadaljujejo z zbiranjem obvestil. Preverjajo se tudi vsi dokazi iz ogleda mesta nesreče, kjer sta bila prisotna preiskovalni sodnik in državni tožilec. Tudi glede na nove okoliščine še vedno ostaja, da po do sedaj zbranih podatkih policijsko vozilo ni bilo neposredno udeleženo v prometni nesreči, vsekakor pa preverjanje okoliščin prometne nesreče še ni zaključeno.

V tragični nesreči motoristov pri Trojanah še kup neznank

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Zaprta zasavska zaradi plazu, podrto drevje, ogroženi stanovanjski objekti

Zaradi močnega deževja so danes gasilci intervenirali v vseh zasavskih občinah, in še vedno na terenu odstranjujejo posledice. Trenutno je zaradi zemeljskega plazu zaprta...