-- OGLAŠEVANJE --

Zmeda na trojanskem klancu

-- OGLAŠEVANJE --

V sredo so bili v dopoldanskem času policisti obveščeni o okvari tovornega vozila na regionalni cesti v Trojanskem klancu, kjer je zaradi okvare prišlo tudi do izpusta olja iz vozila na vozišče. Policisti so zavarovali kraj in usmerjali promet do odstranitve vozila ter posutja vozišča z nevtralizatorjem, kar so izvedli delavci CGP d.d..

Iz srede ne četrtek ponoči so policisti posredovali, zaradi glasne glasbe v gostinskem lokalu. Prijavo je podal občan. Policisti so ob prihodu na kraj glasno glasbo in kršitev zaznali ter kršiteljici izrekli opozorilo. Po krajšem časovnem obdobju so bili policisti ponovno napoteni na isto lokacijo zaradi istih razlogov, znova ugotovili kršitev (glasno glasbo) zaradi česar so tokrat kršiteljici izrekli predpisano globo ter izdali plačilni nalog.

Včeraj v dopoldanskem času so bili zagorski policisti obveščeni o prometni nesreči z materialno škodo in pobegom na parkirišču, obvestila še zbirajo.
V popoldanskem času pa so bili napoteni v bližino naselja Golče, kjer se je pripetila prometna nesreča I. kategorije, ko je voznik vozila na zasneženem in spolzkem vozišču z vozilom zapeljal z vozišča ter s sprednjo stranjo vozila trčil v drevo.

V popoldanskem času so policisti  aktivno urejali promet na regionalni cesti I. reda št. 221 (Trojanski klanec) zaradi zimskih razmer na cesti.

Policisti so v Trbovljah na Ribniku včeraj, obravnavali prometno nesrečo I.kategorije. Do prometne nesreče je prišlo med voznikom osebnega vozila Opel Corsa in neznanim voznikom. Povzročitelj, ki je kraj prometne nesreče zapustil brez nudenja podatkov soudeležencu, je  zaradi vožnje po nasprotnem smernem vozišču trčil v vzvratno ogledalo vozila oškodovanca. Materialna škoda na vozilu znaša 20 evrov, policisti v zvezi pobeglega voznika še zbirajo obvestila.

Hrastniški policisti so danes ponoči intervenirali zaradi glasne glasbe na Logu.  Na kraju
so policisti ugotovili, da je dejansko glasna glasba v stanovanju kršitelja. Ker se omenjeni kljub dalj časa trajajočemu zvonjenju in trkanju policistov ni odzival oziroma ni odprl vrat, so mu delavci elektro podjetja izklopili električno energijo. Okrog 6. ure zjutraj je bil opravljen ponoven vklop električne energije. Zoper kršitelja bo uveden prekrškovni postopek.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Svetovno znana imena v Zasavju zaradi slovenskega znanja

Lokalna ponudba za goste iz različnih strani sveta Po slavnostni otvoritvi v Delavskem domu Trbovlje, katere so se udeležili gostje iz 49 držav sveta, je...
-- OGLAŠEVANJE --