20 C
Trbovlje
ponedeljek, 26. julija 2021
ZON.si1+1=2Zimske počitnice tokrat malo drugače tudi za mladino

Zimske počitnice tokrat malo drugače tudi za mladino

Še nikoli se ni zgodilo, da se v tem času ne bi družili v živo. No, vse je enkrat prvič in tako letos za vse mlade v trboveljskem mladinskem centru pripravljajo program za čas zimskih počitnic, ki bo potekal na spletnih platformah. Osredotočili so se na sproščujoče, športne, kreativne, zabavne in izzivalne aktivnosti.

Športni in fotografski izziv

V tem času bosta potekala dva izziva, in sicer športni in fotografski. Za športnega boste imeli na voljo sedem dni, da opravite pet športnih izzivov, na fotografskem pa boste lahko vsak dan posneli fotografijo na izbrano temo. Vaš trud bodo tudi nagradili. Nagrada za izžrebanko oz. izžrebanca športnega izziva je sezonska karta za letno kopališče Trbovlje, nagrada za fotografske navdušence pa darilni boni za trgovino z ustvarjalnimi pripomočki.

Spodaj si lahko ogledate dnevni program. Podrobnejše informacije in povezave na platforme pa bodo objavljene na FB dogodkih posamezne aktivnosti. Vse aktivnosti so brezplačne.

*Vse aktivnosti bodo potekale na spletnih platformah. Povezave na posamezne dogodke bodo objavljene na FB strani ZMŠT pri posameznem dogodku.

Počitniške aktivnosti za otroke na enem mestu

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Nastavite budilke! Že jutri prvi zasavski nastop!

Čez nekaj minut se uradno pričnejo Olimpijske igre 2020, ki jih bomo lahko spremljali tudi na nacionalni televiziji. Prvi Zasavec, ki bo nastopil na...