-- OGLAŠEVANJE --

Že danes obljublja višji življenjski standard in še letos najmanj 30 odstotkov nižje cene ogrevanja

-- OGLAŠEVANJE --

»Smo edina lista, ki je le skupina ljudi, skupina občanov, ki hoče dobro svojemu mestu in vsem, ki živijo v njem,« izpostavi Jože Pustoslemšek, ki tokrat vnovič kandidira za župana Občine Trbovlje. Čas je, da se mesto osvobodi politike, ki je, po prepričanju Pustoslemška, Trbovlje razbila na dva pola. »Tako razdvojeni še nismo bili.« Dovolj je strankarstva in ločevanja na leve in desne.

Skupina ljudi, ki hoče najboljše in najlepše mesto

Mesto potrebuje gospodarstvenika, ki zna zgodbo odpeljati od začetka do konca. Trboveljski kandidat pod prvo točko postavlja standard in počutje ljudi: »Rad bi, da je občanom v mestu prijetno in lepo. Da se počutijo dobro.«

Vsi člani, ki nosijo svoje ime na Listi DNK Trbovelj, so odločni, da bodo delali v dobro vseh. Prav zato so na eno mesto zbrali ljudi iz različnih področij, pa naj bo to kmetijstvo, podjetništvo, zdravstvo …na čelo pa postavili občinskega svetnika, gospodarstvenika Jožeta Pustoslemška, ki ga v lokalnem okolju bolje poznamo kot nesojenega direktorja Komunale Trbovlje – takrat je politika nadvladala pravno državo in zgodila se mu je krivica, po svojo pravico pa se je Trboveljčan odpravil tudi na sodišče in jo tudi dobil, pravi.

Kot župan bi najprej znižal stroške ogrevanja za občane

Če bi se jutri usedel na mesto župana Trbovelj, bi najprej začel reševati komunalo. Prvi koraki so že bili narejeni, prizna. Z dobrim sodelovanjem lastnika – torej občine in direktorja, bi lahko ogrevanje že v letošnjem letu pocenili za 30 odstotkov, prihodnje leto morda še za več. Pocenil pa ne bi ogrevanja le za tiste, ki so priključeni na daljinsko ogrevanje temveč za vse.

Ustanovil bi pisarno za pridobivanje evropskih sredstev, saj trenutno zasavske agencije, niti občine, ne izkoristijo potenciala, ki bi ga iz tega naslova lahko dobili. Razpise iz evropskih institucij ima Jože Pustoslemšek v malem prstu, saj trenutno prav za tovrstne projekte skrbi na Ministrstvu za okolje in prostor.

Treba je poskrbeti za razvoj mesta in podeželja, županskega kandidata moti, da se zaradi trenutnih pogojev v občini, ljudje bolj odseljujejo, kot pa priseljujejo, da občina ne zagotavlja dodatnih najemniških stanovanj, ter da Trbovlje ne privabljajo invstitorjev dovolj učinkovito. Prav tako pa ga tudi moti neurejen vodovod, kanalizacija in še vedno nedostopnost interneta za mnoga območja. »Vse to za razvoj potrebuje mesto,« odločno našteva, česa bi se kot župan prvotno lotil.

Pustoslemšek je za letošnje lokalne volitve okoli sebe zbral ekipo dobrih ljudi, ki so strokovnjaki, vsak na svojem področju – takšnih, ki želijo nekaj več v okolju, kjer živijo. Vsi v en glas pa pravijo: »Prišel je čas, da nekaj naredimo. Da mestu in prebivalcem ponudimo to kar najbolje znamo.«

 

Prispevek je naročila lista DNK Trbovelj.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Iz pašnika v Ravenski vasi je neznani tat odpeljal koze

PP Trbovlje Policisti so obravnavali prijavo kaznivega dejanja zatajitve. Prijaviteljica je na območju Trbovelj izgubila mobilni telefon znamke Xiaomi Redmi note 11, ki si ga...
-- OGLAŠEVANJE --