-- OGLAŠEVANJE --

Zdrsnila po hribu

Zaradi deževnega in vetrovnega vremena so danes že morali posredovati gasilci in reševalci, sporočajo na Regijskem centru za obveščanje.

-- OGLAŠEVANJE --

Ob 7.34 se je zgodila prometna nesreča, na cesti Trbovlje – Dobovec je po strmem pobočju okoli 200 metrov pod cestišče zdrsnilo vozilo. V vozilu je bila ena oseba, ki se je huje poškodovala. Gasilci Gasilskega zavoda Trbovlje in PGD Trbovlje – mesto so poškodovanko izvlekli iz vozila in jo imobilizirali na koritasta nosila. S pomočjo gorskega reševalca in uporabe vrvne tehnike so nosila prenesli do reševalnega vozila, kjer so jo predali v oskrbo ekipi Nujne medicinske pomoči ZD Trbovlje in je bila prepeljana v Splošno bolnišnico Trbovlje. Na kraju so bili prisotni trboveljski policisti.

Okoli 10. ure, ko je bil v Trbovljah, krajši izpad električne energije, so gasilci Gasilskega zavoda Trbovlje s tehničnim posegom iz dvigala na Trgu revolucije rešili eno osebo. Le nekaj minut kasneje so iz dvigala rešili še eno osebo, tokrat na Sallauminesu.

Ob 10.08 se je v prostorih RTV oddajnika na Kumu, občina Trbovlje, sprožil požarni alarm. Gasilci Gasilskega zavoda Trbovlje in PGD Dobovec so s tehničnim posegom odprli vrata in pogasili požar na transformatorski postaji. Prostore so prezračili in pregledali s termokamero. Na objekt so prišli vzdrževalci RTV objektov. Zaradi okvare na transformatorju so brez elektrike ostali prebivalci Dobovca in Planinski dom na Kumu.

Okoli 10.30 so intervenirali zaradi podrte smreke na hotelu Medijske toplice v Izlakah.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Mladi zagorski nogometaši odlični 5. med 40 ekipami

Med 40 ekipami na turnirju Dragan Mance CUP so mladi zagorski nogometaši dosegli vrhunsko 5. mesto. "Udeležba na takšnem dogodku je za naše mlade nogometaše...
-- OGLAŠEVANJE --