20.2 C
Trbovlje
nedelja, 4. junija 2023
ZON.siAktualnoZdaj je čas, da poveste svoje mnenje

Zdaj je čas, da poveste svoje mnenje

V Zagorju bo junija potekala javna razgrnitev dopolnjenega osnutka območja OPPN za športno rekreacijsko območje Evropark.

V Evroparku, kot smo že pisali pred časom, namerava občina Zagorje uvesti številne novosti: športna igrišča, čajnico, arheo kamp, sankališče, pump track, adrenalinski park, prostore za piknik, širilo naj bi se tudi letališče.

Čas za pripombe in predloge

Dopolnjen osnutek območja občinskega podrobnega prostorskega načrta (OPPN) za Evropark, ki ga je izdelalo podjetje Savaprojekt d.d. Krško, bo javno razgrnjen od 1. do 30. junija v mansardi upravne zgradbe občine Zagorje in na sedežih KS Kotredeš in KS Franc Farčnik. V tem času lahko pisne pripombe in predloge podajo vsi zainteresirani.

Ustne pripombe in predloge bo mogoče podati na javni obravnavi dopolnjenega osnutka OPPN, ki bo v sredo, 22. junija ob 16. uri, v sejni sobi v mansardi upravne zgradbe občine Zagorje.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Dirka na Katarino – zaprte bodo ceste po Trbovljah

Jutri bo v Trbovljah potekalo tradicionalno tekmovanje športnih avtomobilov na Katarino, ki ga organizira društvo Magnet. Vabljeni na ogled dirke in razstave starodobnih vozil....
X