21.3 C
Trbovlje
četrtek, 16. septembra 2021
ZON.siAktualno'Zbiramo hrano. Lahko prispevaš?'

‘Zbiramo hrano. Lahko prispevaš?’

V soboto, 20. maja, bo od 8. do 20. ure, potekala četrta akcija trboveljskega Rdečega križa ‘Zbiramo hrano. Lahko prispevaš?’.

Tudi v Trbovljah se bodo ponovno pridružili akciji Rdečega križa Slovenije in Mercatorja, in sicer v poslovalnici Supermarket HIT Trbovlje na Trgu Franca Fakina, kjer bodo prostovoljci Rdečega križa sodelovali pri zbiranju hrane za družine v socialni stiski.

“Prepričani smo, da bo tudi tokratna akcija zelo uspešna, saj so Trboveljčani že večkrat dokazali, da so še kako humanitarni in da je v veliki meri prisoten občutek do soljudi v stiski,” pravijo na Rdečem križu Trbovlje, kjer bodo veseli vsakega podarjenega artikla, zbrano hrano pa bodo razdeljevali uporabnikom poleg standardnih prehrambenih paketov. Vsak izdelek šteje: pločevinka predelane hrane, kozarec vložene zelenjave ali sadja, steklenica olja ali zavitek plenic, otroške hrane, pralnega praška, zobne paste …

Akcija bo potekala v organizaciji 28 območnih združenj Rdečega križa Slovenije v 35 Mercatorjevih prodajalnah po Sloveniji.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Regija bogatejša za novo napravo za novorojenčke

Danes dopoldan je v Splošni bolnišnici Trbovlje potekala krajša slovesnost ob predaji najnovejše naprave za fototerapijo novorojenčkov, ki jo je v okviru projekta T-2 ♥...