-- OGLAŠEVANJE --

Zdaj lahko predlagate bodoče nagrajence

-- OGLAŠEVANJE --

Priznanja Občine Zagorje ob Savi se ob avgustovskem občinskem prazniku podeljujejo posameznikom, podjetjem, zavodom, organizacijam ter društvom, ki so s svojim delom pomembno prispevali k prepoznavnosti ter razvoju in ugledu Občine Zagorje ob Savi in Republike Slovenije.

Do petka, 31. maja 2024, je odprt razpis Komisije za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja Občine Zagorje ob Savi, s katerim zbira predloge za letošnje občinske nagrajence. Zbirajo predloge za dobitnike naziva častni občan ter zlatih in srebrnih plaket.

Nagrajenci 2022

Naziv častnega občana Občine Zagorje ob Savi se podeljuje osebam, ki imajo posebne zasluge za prepoznavnost, razvoj in napredek občine ter za njeno povezovanje z občinami v Republiki Sloveniji in širše, praviloma sedanjim in bivšim prebivalcem občine za izvedene dosežke na raznih področjih družbenega življenja in dela. Vsako leto se lahko podeli največ en naziv častnega občana.

Zlata plaketa Občine Zagorje ob Savi se podeljuje posameznikom, podjetjem, zavodom, organizacijam in skupnostim ter društvom, ki so s svojim delom veliko prispevali k prepoznavnosti ter ugledu in razvoju občine in Republike Slovenije. Priznanje se podeljuje tudi posameznikom za njihovo življenjsko delo oziroma ob njihovih jubilejih.

Srebrna plaketa Občine Zagorje ob Savi se podeljuje posameznikom, podjetjem, zavodom, organizacijam in skupnostim ter društvom, ki so s svojim delom prispevali k prepoznavnosti, ugledu in razvoju Občine Zagorje ob Savi. Priznanje se podeljuje tudi posameznikom za enkratne izjemne dosežke pri delu.

Dobitniki bodo odličja prejeli na slavnostni seji občinskega sveta, ki bo v sklopu avgustovskih prireditev ob občinskem prazniku.

Podelitev najvišjih priznanj: “V Zagorju smo najmočnejši, kadar smo na preizkušnji”

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

NEVERJETNO: Projekta trboveljskih dijakov z mednarodno postajo poletela v vesolje

Na Mednarodni vesoljski postaji so astronavti uporabljali program, ki so ga napisali dijaki 2. in 3. letnika Srednje tehniške in poklicne šole Trbovlje. Dijaki...
-- OGLAŠEVANJE --