23.8 C
Trbovlje
ponedeljek, 29. maja 2023
ZON.siAktualnoZasavski župani ob četrt stoletja samostojnosti

Zasavski župani ob četrt stoletja samostojnosti

Zasavcem so na našem portalu voščili tudi oba župana in županja.

“Prepričani smo, da bomo z optimizmom in solidarnostjo spet našli pravo smer do blaginje in miran jerič1pravičnosti, kot smo si jo začrtali ob osamosvojitvi pred 25 leti” poudarja hrastniški župan Miran Jerič v čestitki občanom in vsem državljanom tudi v imenu občinskih svetnikov.

 

 

Občanom in Slovencem je na našem portalu čestital tudi župan Matjaž Švagan: “Mineva četrt stoletja samostojne poti naše Slovenije. Smelo in prijazno pot v novih 25 let in naprej” je zaželel našim bralcem.

 

 

 

 

jasna gabrič (12)

“Slovenski narod si je stoletja prizadeval, da bi dobil svojo državo in sam odločal o svoji usodi. To nam je uspelo leta 1991 in v spomin temu dogodku obeležujemo dan državnosti. Bodimo ponosni in hvaležni za 25 let neodvisnosti, samostojnosti in demokratičnosti”, je v svojem voščilu zapisala trboveljska županja Jasna Gabrič in dodala: “Vse lepo vam želim ob prazniku naše države!”

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Sumijo na požig, ki se je iz enega avtomobila razširil še na drugega in na smetnjake

Policisti v Zasavju so poleg rednih nalog obravnavali še:   PP Zagorje ob Savi: - v soboto so policisti nudili asistenco zdravstvenemu osebju ZD Zagorje ob Savi -...
X