today-is-a-good-day
7.8 C
Trbovlje
četrtek, 29. februarja 2024
ZON.siAktualnoZasavske zmenkarije

Zasavske zmenkarije

Ste že slišali za speed dating? V trboveljskem mladinskem centru jutri pripravljajo zmenkarije. Po vzoru popularnega koncepta iz tujine bodo udeleženci lahko poklepetali in spoznali nove prijatelje, v najboljšem primeru novega partnerja ali partnerko.

Starost navzgor ni omejena, saj dogodek poteka v okviru medgenracijskega projekta Pika.smo, pogoj za prijavo pa je polnoletnost. Zaenkrat se največ prijavljajo mladi med 20 in 30 let, so nam zaupali v MCT-ju, najbolj zagreta so dekleta.

Speed dating bo v prostorih MCT to soboto (18. 10. 2014) ob 20. uri!

Kaj, če bo preveč deklet?
Število prijav mora biti sodo in organizatorji pričakujejo nekje med 5 in 10 parov. Vsi prijavljeni bodo obveščeni po elektronski pošti. Mesta pa se polnijo po sistemu – kdor prej pride, prej melje.

Pravila zmenkarij
Par se posede skupaj in se pogovarja 7 minut. Ko poteče čas, se pari zamenjajo in spet in spet. Po koncu sledi še druženje, seveda pa si pari lahko ob obojestranskem interesu izmenjajo telefonske številke. Ekipa MCT bo parom seveda pred začetkom še enkrat pojasnila pravila.

foto: skiddle.com

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Iz kompreshausa podjetniški inkubator, v katerem bo tudi “rudarska” kavarna

Pomladi 2026 naj bi objekt zaživel z novo podobo in novo vsebino. Večji del stavbe naj bi namenili podjetniškemu inkubatorju, da bo prostor dostopen...