31.6 C
Trbovlje
sreda, 28. julija 2021
ZON.siAktualnoZasavske tržnice ta teden spet odprte

Zasavske tržnice ta teden spet odprte

Po začasni omejitvi je sedaj jasno, da so tržnice ta teden spet lahko odprte. Omejitve namreč za tržnice, pa tudi trafike in frizerske salone, z včerajšnjim dnem ne veljajo več.

Z odlokom, ki bo veljal od 28. decembra do vključno 4. januarja, je vlada včeraj znova odprla tržnice, trafike in frizerske salone. Ponovno odprtje tržnic s hrano je bilo sicer pričakovano, saj so že ob zadnjem zaprtju pristojni pojasnjevali, da jih bodo znova umestili med izjeme.

Prilagoditev delovanja tržnice s prevzemnimi mesti tako za prodajalce kot kupce ta teden ne bo potrebna. Kot so sporočili z Občine Litija, bo v četrtek, 31. 12., med 8. in 12. uro, nakupovanje na tržnici Na plac’ potekalo kot običajno, medtem ko bo januarja 2021 delovala spet vsako soboto prav tako od 8. do 12. ure.

Tudi v Trbovljah in Radečah

V sredo, 30. decembra, bo spet dovoljeno nakupovanje tudi na trboveljski tržnici. V novem letu pa bo prvi tržni dan spet v sredo, 6. januarja, sporočajo s Komunale Trbovlje, ki upravlja s tržnico.

Za letos je radeška tržnica opravila svoje delo, bo pa odprta že prvo januarsko soboto v novem letu, četudi je še praznik, so pojasnili na KRTC, ki upravlja tržnico. Nekaj ponudnikov bo prve tržne dni manj, sredi januarja pa bodo svoje blago spet ponujali vsi siceršnji ponudniki.

Tudi v Zagorju je tržnica znova odprta. Ta teden se bo prodaja izvajala vsak dan do 14. ure.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Priložnost za delo v Dewesoftu. Te zanima?

Trboveljsko podjetje Dewesoft ves čas išče nove sodelavce. V 20 letih kar so na trgu večajo svoje prostore, število zaposlenih in seveda tudi dobiček. Poleg...