12 C
Trbovlje
četrtek, 23. septembra 2021
ZON.siAktualnoZasavske nogometašice na tekmi z znanimi slovenskimi športniki

Zasavske nogometašice na tekmi z znanimi slovenskimi športniki

Zasavske nogometašice se bodo pomerile z znanimi slovenskimi športniki. Dobrodelna prireditev, na kateri bodo zbirali denar za letovanje zasavskih otrok, bo potekala v petek, 8. decembra, od 17.30, v Športni dvorani Polaj v Trbovljah.

“Želimo pomagati otrokom”

Marjan Budiša

“Želimo pomagati otrokom, ljudem v stiski, vizija našega kluba je delo z otroki. Zato organiziramo dobrodelno tekmo za otroke, ki lani niso mogli na morje, kar 37 jih je bilo. Vključili smo celo Zasavje. Otroci bodo priskočili na pomoč otrokom,” pravi Marjan Budiša iz Ženskega nogometnega kluba Trbovlje, ki bo akcijo izpeljal v sodelovanju s trboveljskim in hrastniškim Društvom prijateljev mladine in zagorskim Rdečim križem.

Na prireditvi se bodo predstavile tudi najmaljše nogometašice, stare od 5 do 7 let, sledila bo glavna tekma z gosti iz sveta športa, prišli bodo Roman Pungartnik, Nastja Čeh, Katja Požun, Tilen Zajc, Peter Kauzer, Mitja Duh, Boris Snedec, Denis Šketako, Samir Balagič in Jani Čop.

Zbrani znesek razdelili na tri dele

Na prireditvi bo zaigrala tudi Rudarska godba Hrastnik, potekal bo srečelov, zbirale se bodo donacije, na koncu pa bo sledila slavnostna predaja čeka. “Zbrani znesek bomo razdelili na tri dele, in sicer med Društvo prijateljev mladine Trbovlje, Občinsko zvezo prijateljev mladine Hrastnik in Rdeči križ Zagorje,” je dodal Budiša.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

V Steklarni Hrastnik iščejo novo moč

V hrastniškem podjetju s 160-letno tradicijo so objavili potrebo po dodatni delovni sili. Iščejo namreč samostojnega strokovnega sodelavca (m/ž) v špediciji. Steklarna Hrastnik ponuja...