-- OGLAŠEVANJE --

Zasavske jedi na mednarodnem sejmu

-- OGLAŠEVANJE --

Sodelovanje na mednarodnem sejmu Altermed v Celju je za Srednjo šolo Zagorje že tradicija. S stojnico, ki je nosila aktualen naslov Spoštujmo tradicijo in odgovorno gradimo bodočnost, so se sejma udeležili tudi letos.

Obiskovalcem so dijaki zagorske šole ponudili nekaj »starih« zasavskih jedi: prečmuh, šamro in druge, ki so jih pripravili na šoli. Predstavili so tudi dobrote lokalnih kmetij in s tem, pravijo razstavljavci, opomnili, da so ljudje v preteklosti že odgovorno ravnali s hrano in da moramo ravnati tako tudi v prihodnosti. Poseben poudarek so dali tudi priboru, ki je bil premišljeno oblikovan.

Poseben del njihove stojnice so namenili zdravju in skrbi za dobro počutje. Ponudili so 100 odstoten sok aronije in zainteresiranim merili količino sladkorja v krvi. Mimoidoči so lahko
svoje znanje o Zasavju preverili z igro Objem Zagorske doline in zmagovalcem podarili nagrade. “Na šoli smo ponosni, da zelo dobro sodelujemo z lokalno skupnostjo, saj nam z veseljem priskoči na pomoč pri izvedbi naše ideje. V Zasavju spoštujemo tradicijo in se zavedamo, da smo vsi odgovorni, kakšna bo naša prihodnost,” so sporočili iz šole.

Majhnost Srednje šole Zagorje je priložnost za intenzivno rast in razvoj dijaka

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Mladi zagorski nogometaši odlični 5. med 40 ekipami

Med 40 ekipami na turnirju Dragan Mance CUP so mladi zagorski nogometaši dosegli vrhunsko 5. mesto. "Udeležba na takšnem dogodku je za naše mlade nogometaše...
-- OGLAŠEVANJE --