-- OGLAŠEVANJE --

Neverjetnih 653 daril za otroke zbrali Zasavci!

-- OGLAŠEVANJE --

Da božična darila niso nekaj samoumevnega se še predobro zavedajo številni, ki so tudi letos pomagali, da bo v akciji ‘Božiček za en dan’ obdarjenih kar 653 zasavskih otrok.

V Trbovljah bodo letos obdarili 180 otrok. Obdaritev bo, v organizaciji CSD, Rdečega križa in pa Društva prijateljev mladine, potekala v sredo v Delavskem domu Trbovlje, je povedal Rok Zupanc, direktor CSD Trbovlje.

V Hrastniku darila predal sam Božiček

V Hrastniku so v petek, ob pomoči donatorjev, obdarili kar 238 otrok. Podelitev daril se v takšni obliki izvaja že tretjo leto zapored. Prireditev sta letos popestrila še čarovnik in pa sam Božiček, ki je otrokom predal darila.

“Izvedba takšne prireditve je velik zalogaj, ki zahteva veliko časa in tudi dodatnega, prostovoljnega dela. Je pa ves trud povrnjen, ko vidimo zadovoljne obraze otrok in staršev,” je povedala Barbara Jerman s Centra za socialno delo v Hrastniku.

V Zagorju vpeljali nov pristop

V Zagorju so se letos odločili za drugačen pristop. Otrok ne bodo obdarili na prireditvi, temveč darila prevzamejo starši in nato z njimi sami obdarijo otroke, je pojasnila Tadeja Nimac, direktorica CSD Zagorje. Letos bodo v Zagorju na ta način obdarili 235 otrok.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

FOTOGALERIJA: Gasilci so se sami “lotili” evropskih projektov, s katerimi posodabljajo svoje prostore in opremo

Kar sami so pripravili projekt, se javili na razpis za evropska sredstva in z njimi postavili sončno elektrarno na streho ter prenovili prostore. Gasilski...
-- OGLAŠEVANJE --