20.2 C
Trbovlje
nedelja, 4. junija 2023
ZON.siAktualnoZasavci pozor! 100 novih delovnih mest

Zasavci pozor! 100 novih delovnih mest

Družba Radeče papir nova bo zagnala papirni stroj 5 za izdelovanje vrednostnih papirjev in zaposlila kar 100 novih delavcev.

Z današnjim dnem je nekaj delavcev že pričelo z delom v novi radeški papirnici, kdaj bodo pričeli še ostali je odvisno od postopkov na Zavodu za zaposlovanje. V radeški družbi prav tako še čakajo sredstva s strani države.

radece papir

Zgodovina radeške papirnice sega v leto 1736, a po več sto dobrih letih, so prišli tudi slabi in družbo Papirnica Radeče spravili v stečaj. Aprila 2012 so se ustavili stroji, ki so jih po dveh letih letos ponovno zagnali. Čas opremi seveda ni prizanesel, zato je bila prvotno predvidena februarska proizvodnja prestavljena na april. V tem mesecu pa so zagnali tudi papirni stroj 5, namenjen izdelovanju vrednostnih papirjev.

SORODNI ČLANKI:

Ste že slišali za zelena delovna mesta. Umanotera je v prejšnjem tednu v Zasavju predstavila in poiskala možnosti za zelena delovna mesta, ki jih podpira tudi evropski denar.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Dirka na Katarino – zaprte bodo ceste po Trbovljah

Jutri bo v Trbovljah potekalo tradicionalno tekmovanje športnih avtomobilov na Katarino, ki ga organizira društvo Magnet. Vabljeni na ogled dirke in razstave starodobnih vozil....
X