-- OGLAŠEVANJE --

Zasavci pozor! 100 novih delovnih mest

-- OGLAŠEVANJE --

Družba Radeče papir nova bo zagnala papirni stroj 5 za izdelovanje vrednostnih papirjev in zaposlila kar 100 novih delavcev.

Z današnjim dnem je nekaj delavcev že pričelo z delom v novi radeški papirnici, kdaj bodo pričeli še ostali je odvisno od postopkov na Zavodu za zaposlovanje. V radeški družbi prav tako še čakajo sredstva s strani države.

radece papir

Zgodovina radeške papirnice sega v leto 1736, a po več sto dobrih letih, so prišli tudi slabi in družbo Papirnica Radeče spravili v stečaj. Aprila 2012 so se ustavili stroji, ki so jih po dveh letih letos ponovno zagnali. Čas opremi seveda ni prizanesel, zato je bila prvotno predvidena februarska proizvodnja prestavljena na april. V tem mesecu pa so zagnali tudi papirni stroj 5, namenjen izdelovanju vrednostnih papirjev.

SORODNI ČLANKI:

Ste že slišali za zelena delovna mesta. Umanotera je v prejšnjem tednu v Zasavju predstavila in poiskala možnosti za zelena delovna mesta, ki jih podpira tudi evropski denar.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Mladi zagorski nogometaši odlični 5. med 40 ekipami

Med 40 ekipami na turnirju Dragan Mance CUP so mladi zagorski nogometaši dosegli vrhunsko 5. mesto. "Udeležba na takšnem dogodku je za naše mlade nogometaše...
-- OGLAŠEVANJE --