20 C
Trbovlje
ponedeljek, 26. julija 2021
ZON.siAktualnoZaradi groženj ga čaka kazenska ovadba

Zaradi groženj ga čaka kazenska ovadba

Poleg rednih nalog so policisti na območju Zasavja preko vikenda in včeraj obravnavali še;

PP Zagorje ob Savi

– najden mobilni telefon, ki je bil v večernem času vrnjen lastnici.

– prometno nesrečo na območju Litije, ki se je zgodila zaradi neprilagojene hitrosti. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog zaradi kršitve 45. člena Zakona o varnosti cestnega prometa.

– poškodbo platišča vozila na delovišču. Policisti o dogodku napisali uradni zaznamek.

– kaznivo dejanje poškodovanje tuje stvari, v katerem je neznani storilec poškodoval elektro omarico. Policisti so opravili ogled, po vseh zbranih obvestilih bo zoper osumljenca podana kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

– nanos umazanije na vozišče v kraju Sava. Policisti so zoper kršitelja ustrezno ukrepali, zaradi kršitve 5. člena Zakona o cestah.

– kaznivo dejanje poškodovanje tuje stvari, v katerem je neznani storilec poškodoval lak na dveh vozilih, v zadnjih 14 dneh. Policisti so o zadevi obvestili pristojno državno tožilstvo.

– prometno nesrečo z materialno škodo, pri kateri je, iz nasproti vozečega tovornega vozila, na osebno vozilo padel tovor. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil. Zoper povzročitelja ustrezno ukrepajo.

– kršitev javnega reda in miru v zasebnem prostoru. Policisti, z zbiranjem obvestil, kršitve javnega reda in miru niso ugotovili, bodo pa z dopisom obvestili center za socialno delo.

– prometno nesrečo s pobegom v kraju Šklendrovec. V prometni nesreči se je oškodovanec, zaradi vožnje neznanega vozila po njegovi strani, umikal desno in trčil v odbojno ograjo. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

– kaznivo dejanje nasilništva, pri katerem je oškodovanec utrpel telesne poškodbe. Policisti bodo, po vseh zbranih obvestilih, zoper osumljenca podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo.

PP Hrastnik
– Nedovoljeno kurjenje v naravnem okolju, kjer so policisti podali predlog drugemu prekrškovnemu organu.

-sumu kršitve javnega reda v Zagorju ob Savi, kjer policisti še zbirajo obvestila o dogodku

– prometno nesrečo s pobegom v Hrastniku. Ugotovljeno je bilo, da je neznani voznik z vozilom trčil v parkirano vozilo, ter s kraja odpeljal. Na vozilu je nastalo za okoli 200 evrov materialne škode.

– prometno nesrečo s pobegom na parkirišču na Dolu pri Hrastniku. Ugotovljeno je bilo, da je neznani voznik z vozilom trčil v parkirano vozilo, ter s kraja odpeljal. Na vozilu je nastalo za okoli 300 evrov materialne škode.

– prometno nesrečo s pobegom v Orehovici, kjer je neznani voznik z vozilom trčil v odbojno ograjo in jo poškodoval. Na ograji je nastalo za okoli 200 evrov materialne škode.

– kršitvi javnega reda v Trbovljah. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

PP Trbovlje
– kaznivo dejanje groženj. Policisti bodo, po vseh zbranih obvestilih, zoper osumljenca podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo.

– kršitvi javnega reda v Trbovljah. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

– prometno nesrečo na cesti od Trbovelj proti Čečam, ki se je zgodila zaradi neprilagojene hitrosti v njej samoudeleženega voznika. Vozniku je bil izdan plačilni nalog.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Nastavite budilke! Že jutri prvi zasavski nastop!

Čez nekaj minut se uradno pričnejo Olimpijske igre 2020, ki jih bomo lahko spremljali tudi na nacionalni televiziji. Prvi Zasavec, ki bo nastopil na...