5.9 C
Trbovlje
nedelja, 9. maja 2021
ZON.siAktualnoZaprtje športnih in otroških igrišč tudi v Trbovljah

Zaprtje športnih in otroških igrišč tudi v Trbovljah

Ugotavljamo, da na igriščih ne upoštevajo razdalje, mnogi tudi maske ne nosijo in ker se bližajo počitnice, smo se odločili, da omejimo možnost prenosa okužb na igriščih, pojasnjuje odločitev trboveljska županja Jasna Gabrič.

S takšno odločitvijo so odlašali, pravijo na občini, pa vendar v danih, izredno resnih, razmerah nimajo druge možnosti, pojasnijo.

Ker pričakujejo, da bo v naslednjem tednu obiska še več, so igrišča zaprli zdaj. “Zavedamo se, da so takšni ukrepi strogi, vendar so glede na dnevno število novo okuženih nujni, če želimo čim prej zajeziti širjenje virusa.”

Prepoved uporabe otroških igral v občini Trbovlje bo začasna. V kolikor bi bila epidemiološka slika ob koncu šolskih počitnic boljša, se lahko zgodi, da bi igrišča ponovno odprli.

Skladno z vladnim odlokom se začasno zapirajo tudi Športna dvorana Polaj, Športni park Rudar, vključno z zunanjim igriščem Partizan.

Obvestilo: Začasno zaprta trboveljska občinska blagajna

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Zaprta zasavska zaradi plazu, podrto drevje, ogroženi stanovanjski objekti

Zaradi močnega deževja so danes gasilci intervenirali v vseh zasavskih občinah, in še vedno na terenu odstranjujejo posledice. Trenutno je zaradi zemeljskega plazu zaprta...