23.6 C
Trbovlje
petek, 24. septembra 2021
ZON.siAktualnoZaprtje športnih in otroških igrišč tudi v Trbovljah

Zaprtje športnih in otroških igrišč tudi v Trbovljah

Ugotavljamo, da na igriščih ne upoštevajo razdalje, mnogi tudi maske ne nosijo in ker se bližajo počitnice, smo se odločili, da omejimo možnost prenosa okužb na igriščih, pojasnjuje odločitev trboveljska županja Jasna Gabrič.

S takšno odločitvijo so odlašali, pravijo na občini, pa vendar v danih, izredno resnih, razmerah nimajo druge možnosti, pojasnijo.

Ker pričakujejo, da bo v naslednjem tednu obiska še več, so igrišča zaprli zdaj. “Zavedamo se, da so takšni ukrepi strogi, vendar so glede na dnevno število novo okuženih nujni, če želimo čim prej zajeziti širjenje virusa.”

Prepoved uporabe otroških igral v občini Trbovlje bo začasna. V kolikor bi bila epidemiološka slika ob koncu šolskih počitnic boljša, se lahko zgodi, da bi igrišča ponovno odprli.

Skladno z vladnim odlokom se začasno zapirajo tudi Športna dvorana Polaj, Športni park Rudar, vključno z zunanjim igriščem Partizan.

Obvestilo: Začasno zaprta trboveljska občinska blagajna

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

So drugačni – pa kaj potem! Vsak je dragocen diamant …

Z naraščanjem življenjske dobe narašča tudi število obolelih ljudi za demenco. Alzheimerjeva bolezen je najpogostejši vzrok demence, ki se začne neopazno in postopoma napreduje. Včeraj...

Funk Fu z novim singlom Skica

Pokopališke poti do nove podobe

Obvestilo o POPOLNI zapori parkirišč