today-is-a-good-day
8 C
Trbovlje
četrtek, 29. februarja 2024
ZON.siAktualnoZapora še v naslednjem letu

Zapora še v naslednjem letu

Koliko časa bodo še opravljali dela na cesti, ki pelje od rudniške uprave proti rudniku, je zanimalo bralko, ki opaža, da na delovišču ni postavljenih obvestilnih tabel, o tem, kaj se dela, kdo je izvajalec in o času gradnje.

Na občini Trbovlje so konec novembra na svoji spletni strani obvestili le, da bo zapora na lokalni cesti Trg revolucije – Gasilski dom in križišče pri upravi RTH trajala do 31. januarja 2017.

Dela zavlekla zaradi sanacije opornega zidu

Investitor del je RTH, izvajalec pa podjetje AGM Nemec. Cesta je zaprta zaradi obnove voziščne konstrukcije in vodovodnih, kanalizacijskih in telekomunikacijskih instalacij. “Dela so se nekoliko zavlekla, ker je zaradi poškodb naknadno potrebno sanirati tudi oporni zid. Kljub zaprtju asfaltne baze načrtujejo, da bi do konca meseca položili vsaj grob asfalt, tako da bi bil začasno možen prevoz po cesti,” je povedal Urban Berger iz RTH.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

14 let po diagnozi je Trboveljčanka Ela še vedno edina v Sloveniji

Pred sedemnajstimi leti, ko se je, sredi hladnega februarskega dneva rodila, je bila Ela zdrava deklica, težka skoraj 4 kilograme in glasna, kot da...