-- OGLAŠEVANJE --

Zapeljal čez železniški prehod, odlomil zapornico in pobegnil

-- OGLAŠEVANJE --

Policisti so minuli vikend na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še:

PP Hrastnik

V petek, prometno nesrečo s pobegom, kjer je voznik zapeljal na nasprotni prometni pas in trčil v vozilo voznika, ki je pravilno pripeljal nasproti. Pri tem je nastalo za okoli 500 evrov škode. Povzročitelja so policisti izsledili in zoper njega vodijo postopek o prekršku. Prav tako bodo na pristojno upravno enoto podali predlog za ugotavljanje sposobnosti za vožnjo vozil.

V soboto so obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo, kjer so ob izpolnjenih pogojih izdali obvestilo o odstopu od ogleda, in prometno nesrečo, v kateri je povzročiteljica oplazila vozilo na parkirišču. Zoper povzročiteljico vodijo postopek o prekršku.

PP Trbovlje

V petek so obravnavali dogodek, v katerem je prišlo do pretepa med občanoma Trbovelj, v katerem sta oba dobila lahke telesne poškodbe. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi suma kaznivega dejanja lahke telesne poškodbe po 122. členu Kazenskega zakonika. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

V nočnem času so pri kontroli prometa imeli v postopku voznika osebnega avtomobila, ki je vozil pod vplivom alkohola 0,32 mg/l. Začasno so mu odvzeli vozniško dovoljenje, zoper njega vodijo postopek o prekršku.

V nedeljo so obravnavali besedni spor med 59-letnim in 56-letnim občanom Trbovelj. Po vseh zbranih obvestilih sledi prekrškovni postopek zaradi kršitve zakona o varstvu javnega reda in miru.

PP Litija

V soboto so v okolici Litije obravnavali kaznivi dejanji lahke telesne poškodbe in grožnje. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

V nedeljo popoldan so obravnavali prometno nesrečo s pobegom, kjer je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega vozila zaradi vožnje preko prehoda čez železniško progo v Kresnicah, ko so bile polzapornice spuščene, eno od zapornic z vozilom oplazil in jo odtrgal iz nosilca ter s kraja odpeljal. Na zapornici je nastala škoda za okoli 300 evrov, na vozilu pa za okoli 50 evrov. Železniški promet ni bil oviran oziroma je mimo prehoda potekal z zmanjšano hitrostjo. Policisti so voznika izsledili in zoper njega vodijo postopek o prekršku.

Obravnavali so voznika osebnega vozila, ki je odklonil preizkus alkoholiziranosti in se v nadaljevanju nedostojno vedel. Policisti zoper njega vodijo postopek o prekršku.

PP Zagorje ob Savi

V petek so intervenirali ob sporu dveh oseb, kjer zoper kršitelja vodijo postopek o prekršku. Obravnavali so tudi pogrešanje osebe, ki je bila v nadaljevanju, kot so že obvestili javnost, najdena.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Litija – Zagorje: Jutri NE bo popolne zapore ceste

Popolna zapora ceste Litija - Zagorje je za jutri odpovedana. Ob sobotah je sicer od 7.30 do 17. ure pri galeriji Šklendrovec napovedana popolna zapora...
-- OGLAŠEVANJE --