-- OGLAŠEVANJE --

Zakaj zavlačevanje s prodajo TET?

-- OGLAŠEVANJE --

Zadnjega junija naj bi se iztekel rok za prodajo ali neprodajo Termoelektrarne švicarskemu podjetju Edelweiss, a zgodba o prodaji še zdaleč ni zaključena.

Holding Slovenske elektrarne (HSE) se sicer je v ponedeljek sestal z ruskim podjetnikom Olegom Burlakovim, ki je lastnik podjetja Edelweiss, a zgodba o prodaji še zdaleč ni zaključena. Burlakov se zanima za nakup dobrih 80 odstotkov trboveljske termoelektrarne, preostali del je namreč v lasti upnice Factor banke.

Rok za zaključek pogajanj je bil sicer konec junija, a morebitno prodajo in povezana pogajanja so prestavili še za mesec dni. Ročnost ponudbe so podaljšali, pogajanja pa se bodo nadaljevala že ta mesec, so nam pojasnili na HSE. Drugih odgovorov s strani Holdinga nismo uspeli dobiti, saj so se do novega srečanja s kupcem zavili v molk.

SORODNI ČLANKI:

Vsa odlašanja in prelaganja pa v tem trenutku verjetno najbolj bolijo delavce TET, ki so dobili odločbe o čakanju na delo doma do 3. avgusta. In kaj potem?

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

FOTOGALERIJA: Gasilci so se sami “lotili” evropskih projektov, s katerimi posodabljajo svoje prostore in opremo

Kar sami so pripravili projekt, se javili na razpis za evropska sredstva in z njimi postavili sončno elektrarno na streho ter prenovili prostore. Gasilski...
-- OGLAŠEVANJE --