20 C
Trbovlje
ponedeljek, 26. julija 2021
ZON.siAktualnoZagriženi zasavski rokerji: Začelo se je v Primoževi kleti

Zagriženi zasavski rokerji: Začelo se je v Primoževi kleti

Osnovnošolska sošolca sta leta 2013 začela preigravati komade v družinski hiši na Brnici. Natančneje v kleti. Primož kot bobnar in Simon kot kitarist in pevec. Kmalu se je pridružil tudi Primožev bratranec Aleks in skupaj so uživali v prostem času poletnih počitnic. Zadnji v rokerskem kvartetu se je priključil prvi basist, ki pa ga je leta 2017 zamenjal drugi in pred kratkim tretji – Nejc. Skupina Warning je letos izdala svoj prvenec Dan za noret.

V zadnjih treh letih so se glasbe lotili bolj resno in nastopili na več kot 30 koncertih, tudi na Hrvaškem. Prostor za vaje so si uredili pri Aleksu doma, kjer imajo vadnico oziroma manjši studio.

S svojimi nastopi na Hi Festivalu, večjih moto zborih ter na koncertih izven Slovenije, so pokazali, da lahko navdušijo res veliko publiko. Kot predskupina Zablujeni Generaciji in San Di Ego bandu pa so fantje dokazali, da so dovolj dobri da jih opazijo tudi legendarne skupine.

»V teh časih ko ni nastopov ohranjamo skupino tako, da pripravljamo naše komade za studio, pri tem nam pomaga tudi naš producent Robert Likar, ki ima že veliko izkušenj pri igranju in produciranju komadov za bende kot so Niet in The Drinkers.“

Mladi Zasavci imajo v naslednjih mesecih plan, da izdajo nekaj novih komadov. Upajo pa, da bodo že kmalu lahko nastopili na kakšnem, četudi manjšem, koncertu. „Da lahko končno komade predstavimo tudi živi publiki“, si želijo prav vsi štirje zagriženi fantje.

Njihov prvenec si lahko ogledate TUKAJ:

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Nastavite budilke! Že jutri prvi zasavski nastop!

Čez nekaj minut se uradno pričnejo Olimpijske igre 2020, ki jih bomo lahko spremljali tudi na nacionalni televiziji. Prvi Zasavec, ki bo nastopil na...